Παρέμβαση του θανάση Φωλιά στις 16/12/13 στο Κόκκινο 105,5 FM με αφορμή το κλείσιμο των καλωδιακών Αττικής

 

Καταργούν τα συνεργεία επισκευής των υπόγειων καλωδίων του ΟΤΕ για να τα ιδιωτικοποιήσουν

ote-megaro-ase-ote

 

http://www.ase-ote.gr/wp-content/uploads/2014/01/folias16-12-13.mp3

 

Ελλάδα 48ωρη Παναττική απεργία και συγκέντρωση στα κεντρικά του ΟΤΕ πραγματοποιούν οι τεχνικοί του οργανισμού ενάντια στην αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης.   

 

Συγκέντρωση  διαμαρτυρίας έξω από  κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ στην Κηφισίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι και οι τεχνικοί του Οργανισμού , που διαμαρτύρονται γιατί παραχωρούνται σε εργολάβους οι επισκευές των υπογείων καλωδίων .

“Οι εργαζόμενοι έχουν κηρύξει 48ωρη Παναττική απεργία για σήμερα και αύριο ύστερα απο την αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης να καταργήσει το συγκρότημα καλωδιακών βλαβών στην Αττική, τα συνεργεία ουσιαστικά που επισκευάζουν τις υπόγειες βλάβες στο δίκτυο με άμεσο σκοπό να τα παραδώσουν όλα σε εργολάβους” δηλώνει στο Κόκκινο ο Θανάσης Φωλιάς, μέλος του ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ 

Την ίδια στιγμή “ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πριν απο λίγες μέρες ψήφισαν ειδική τροπολογία με την οποία δίνεται ειδικό μπόνους σε 2.500 εργαζόμενους ώστε να συμμετάσχουν στην νέα εθελούσια έξοδο και προκειμένου ο οργανισμός να προσλάβει νέους με χαμηλότερους μισθούς” δηλώνει ο κ. Φωλιάς. 

 

 Πηγή : stokokkino.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Ο ολοκληρωτισμός στην ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν θα περάσει!!!