Τελευταία Νέα

Ο κρυμμένος… θησαυρός του ΟΤΕ. Μετά το ξεπούλημα των θυγατρικών του ΟΤΕ στα Βαλκάνια σειρά παίρνει η τεράστια ακίνητη περιουσία του..

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.300 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

Ο κρυμμένος… θησαυρός του ΟΤΕ.

Ένα πραγματικό θησαυρό σε… γη διαθέτει ο ΟΤΕ από την αξιοποίηση του οποίου η εταιρία περιμένει σημαντικά έσοδα τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά, σήμερα, πάνω από 2.300 ιδιοκτησίες, συνολικής επιφανείας 212.000 τετραγωνικών μέτρων και αξίας 810 εκατ ευρώ, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της ΟTE Estate, θυγατρικής του ΟΤΕ. Η ακίνητη περιουσία περιλαμβάνει σημαντικά οικόπεδα- γήπεδα σε στρατηγικές θέσεις, με την πλειονότητα των κτιρίων να βρίσκεται στα πλέον εμπορικά σημεία μεγάλων και μικρών πόλεων. Ο ΟΤΕ μέσω της θυγατρικής του αποκομίζει ήδη μεγάλα κέρδη από την ενοικίαση των ακινήτων του ενώ έχει προχωρήσει, και προγραμματίζει και νέες, πωλήσεις κτιρίων. Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για τις business του ΟΤΕ στο real estate.

ΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr

   Μετά το ξεπούλημα των θυγατρικών του ΟΤΕ στα Βαλκάνια σειρά παίρνει η τεράστια ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ. 

Σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα… οι Γερμανοί ιδιοκτήτες της Deutsche Telekom που πήραν τον ΟΤΕ δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο… θα τα ξεπουλήσουν όλα..
Αυτές τις επενδύσεις εννοούσαν οι εθελόδουλες κυβερνήσεις όταν ξεπούλησαν τον ΟΤΕ έναντι πινακίου φακής στην κρατικών συμφερόντων γερμανική D.T…

Τα παπαγαλάκια των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε από το τεράστιο διαφημιστικό πακέτο του ΟΤΕ στρώνουν τον δρόμο και η κυβέρνηση και τα κόμματα ποιούν την νήσσα..

 

EMAIL NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας ;

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία (newsletters) συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.