Κορακίστικα!

Megaτον – megaξε – megaρεις – megaαυ – megaτον – megaπου –

megaπη – megaρε – megaτο – megaστε – megaφα – megaνι –

megaαπο – megaτην – megaΚω- megaλλε – megaτη;

   Για το παρακάτω email δεν ευθύνεται ο γενικός διευθυντής. Δεν έκανε την μετάφραση από τα γερμανικά στα ελληνικά μόνος του.

   Επειδή είναι πολυάσχολος, έβαλε το κείμενο της D.T στον μεταφραστή της Google και βγήκε το παρακάτω ακατανόητο κείμενο:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή μας  στις έρευνες του Ομίλου DT για θέματα “Επιχειρησιακής Ασφάλειας & Συνέχειας” και “Προστασίας Δεδομένων” κρίνεται απαραίτητη ώστε  ν’ αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία, να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνεχή προσπάθεια του Ομίλου ΟΤΕ για βελτίωση σε θέματα Ασφάλειας & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στις έρευνες συμμετέχει αντιπροσωπευτικό, τυχαία επιλεγμένο δείγμα εργαζομένων. Οι έρευνες θα διεξάγονται έως τη Παρασκευή  13 Οκτωβρίου 2017 .

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρόσκληση & το reminder για τις έρευνες έχει σταλεί από FMB mysecurity <mysecurity@telekom de> και η συμμετοχή όλων όσων έχουν λάβει την υπενθύμιση είναι απαραίτητη. Δέσμευση όλων μας, είναι ό,τι στον Όμιλο ΟΤΕ η Προστασία των Δεδομένων αποτελούν προτεραιότητα μας!

Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τη συνεργασία,

Κώστας Μέγας

Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα όταν επικοινωνούμε μεταξύ μας, για την καλύτερη διασφάλιση της «Επιχειρησιακής Ασφάλειας» και «Προστασίας Δεδομένων» να χρησιμοποιούμε την παλιά μέθοδο, γνωστή σε όλους σαν κορακίστικα;

ΑΣΕ

Αθήνα: 10-10-2017

Διαβάστε Επίσης

ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ”;

Όλοι μαζι είναι, όταν με καλπονοθευτικές μεθόδους κλέβεις την  αυτοδυναμία, ξέροντας πως η ταχύτατη ελληνική …