Ανακοίνωση – Δελτίο τύπου. Μετά την “εθελουσία” επαναφέρουν συνταξιούχους!

Ανακοίνωση – Δελτίο τύπου.

Μετά την «εθελουσία» επαναφέρουν συνταξιούχους!

   Η διοίκηση του ΟΤΕ ενώ έκανε τα πάντα -εκβιάζοντας με τη γνωστή τροπολογία στη βουλή-  να αποσύρει προσωπικό και πανηγυρίζει γι’ αυτό (αποχώρησαν 1827) για να καλύψει τα τεράστια κενά που η ίδια δημιούργησε, δεν προβαίνει σε αντίστοιχες προσλήψεις αλλά επαναφέρει ημετέρους συνταξιούχους που αποχώρησαν με το τελευταίο πρόγραμμα «εθελουσίας».

   Η προσπάθεια να επαναφέρει συνταξιούχους στο Βόλο, συνάντησε τη σθεναρή αντίδραση των στελεχών μας και γενικότερα των εργαζομένων στον Βόλο.  

   Ο εκπρόσωπός μας Ασπρούδης Χρήστος μαζί με άλλους εργαζόμενους  έκανε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο Εργατικό Κέντρο Βόλου,  έγραψε ο τοπικός τύπος και εξανάγκασαν τη διοίκηση να υπαναχωρήσει και να μην περάσουν τα σχέδια τους.

kataggelia voloy 1 001

   Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ίδια ετοιμάζονται να κάνουν και στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες,  στην Κρήτη, στην Καλαμάτα και σε άλλες πόλεις της χώρας.

   Καλούμε τους εργαζόμενους όλους μαζί να αντιδράσουν, να περιφρουρήσουμε τη δουλειά μας και τις θέσεις εργασίας μας και να διεκδικήσουμε σταθερή εργασία και σταθερούς μισθούς για όλους τους εργαζόμενους παλιούς και νέους.

Έξω οι εργολάβοι και οι  συνταξιούχοι από τον ΟΤΕ! 

Κλείσιμο των δουλεμπορικών θυγατρικών τώρα!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

 Αθήνα: 13-01-2014

Υ.Γ: Όσοι συνάδελφοι αντιληφτούν τέτοιες κινήσεις συνταξιούχων στην πόλη τους, να τηλεφωνήσουν και να ενημερώσουν το σωματείο και εμάς.

Διαβάστε Επίσης

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΆΛΠΗ;

Να παροτρύνουμε τους συναδέλφους να ψηφίσουν στην φυσική κάλπη και όχι ηλεκτρονικά, βάζοντας φυσική κάλπη …