Ανακοίνωση για το Αξιολόγιο 2016.

ΟΧΙ στο «αξιολόγιο» των απολύσεων
των γκαουλάιτερ της D.T!

   Η γερμανική διοίκηση για μια ακόμη χρονιά καλεί όλους τους εργαζόμενους του ΟΤΕ και της Cosmote να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία του αξιολογίου.

   Ενός κατάπτυστου αξιολογίου που στόχο έχει να τρομοκρατήσει, να εκβιάσει, να δημιουργήσει ρουφιάνους και καταδότες -ήδη η Γ.Δ. Τεχνολογίας & Λειτουργιών άνοιξε για τον σκοπό αυτό το νέο “Portal της Τεχνολογίας”- και να προετοιμάσει τις επόμενες απολύσεις.

   Τα δείγματα γραφής για την αντικειμενικότητα και τους σκοπούς του, τα ένιωσαν στο πετσί τους στις προηγούμενες αξιολογήσεις οι εκατοντάδες συνάδελφοι που βαθμολογήθηκαν με άνωθεν εντολή από τους προϊστάμενους – αρβυλοφύλακες κάτω από τη βάση και οι περισσότεροι από αυτούς (εκτός από το κλιμάκιο και το πριμ που έχασαν) βρέθηκαν στη χωματερή της OTE-TV!

   Τα πρώτα δείγματα για το που θα κυμανθεί και φέτος η βαθμολογία τα αισθάνονται όσοι από τους συναδέλφους πέρασαν ήδη από τον «πάγκο» της αξιολόγησης μιας και αυτή τη φορά η εντολή της διοίκησης (παρόλο που η κλίμακα είναι από 1-5 ) είναι να βαθμολογηθούν όλοι γύρω στο 3 και με σαφέστατες οδηγίες η νέα βαθμολογία να είναι χαμηλότερη από την περσινή.

   Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι συνάδελφοι καλούνται από τους προϊστάμενους τους να αξιολογηθούν και στις περισσότερες των περιπτώσεων να αποδεχτούν μείωση της βαθμολογίας, όχι γιατί δεν απέδωσαν και δεν επέφεραν περισσότερα κέρδη στην εταιρεία, αλλά γιατί αυτή είναι η γραμμή της ανάλγητης γερμανικής διοίκησης της D.T και των εδώ γκαουλάιτερ.

   Μπροστά στις δικαιολογημένες αντιδράσεις των συναδέλφων για την νέα χαμηλότερη βαθμολογία η μόνιμη δικαιολογία που παίρνουν ως απάντηση από τους προϊσταμένους τους είναι:

   Εμείς δεν φταίμε. Αυτή την εντολή έχουμε από τη διοίκηση!!!

    Συναδέλφισσες – φοι:
    Εμείς από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε για τους κινδύνους αυτού του κατάπτυστου αξιολογίου και σας καλέσαμε να μην συναινέσετε και μην υπογράψετε την καταδίκη σας αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από σας δεν μας ακούσατε, τρέχατε να υπογράψετε και τώρα αρκετοί συνάδελφοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

   Το ίδιο σας καλούμε να κάνετε και φέτος.

   Μέχρι να αποσυρθεί εντελώς, το αξιολόγιο των γκαουλάιτερ της D.T:

     Δεν υπογράφουμε, δεν συμμετέχουμε, δεν συναινούμε.

     Αγνοούμε Διοίκηση, Διευθυντές, Προϊσταμένους.

     Τσαμάζ – Τσαμαζάκια, Γερμανοί και Γερμανοτσολιάδες ας (αυτό) βαθμολογηθούν μεταξύ τους.

    Όσο για την ΟΜΕ-ΟΤΕ, τα σωματεία μέλη και τους εκφυλισμένους εργατοπατέρες που ενώ γνωρίζουν την προτροπή της διοίκησης προς τους προϊσταμένους για ακόμη χαμηλότερες βαθμολογίες και για τις στοχευμένες διώξεις συναδέλφων που αντιδρούν στον εργασιακό μεσαίωνα της D.T, συνεχίζουν για ακόμα μια χρονιά και βάζουν πλάτη στη γερμανική διοίκηση να εφαρμόσει αυτό το κατάπτυστο αξιολόγιο, αυτούς τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

   Δυστυχώς, παρά τα συνεχή ξεπουλήματα, αυτούς ξαναψηφίσατε και εκλέξατε για να σας λύσουν τα προβλήματα.

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 01-03-2016

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

 Από πότε συνάδελφε έχεις να δεις αύξηση στον μισθό σου; Πόσο ακόμα θ’ αντέχεις την …