Κι άλλος εργαζόμενος σακατεύτηκε από σπασμένη κολώνα στον ΟΤΕ της Deutsche Telekom!

Packt deine Sachen ein und… raus hier!

Είναι συνειδητοί δολοφόνοι!

Νομίζουν ότι βρίσκονται σε μια κατακτημένη χώρα.

  Δεν συμβαίνουν στην επιχείρησή τους κάποια εργατικά ατυχήματα. Είναι εργατικές δολοφονίες που τις προκαλούν οι ίδιοι.

  Γι’ αυτούς είμαστε οι παράπλευρες απώλειες για να αυξηθούν τα κέρδη και τα μπόνους τους.

   Ξέρουν  ότι οι κολώνες του ΟΤΕ είναι σαθρές και ακατάλληλες. Όμως για να τις αντικαταστήσουν θα πρέπει να πληρώσουν κάποιο οικονομικό κόστος. Ίσως έτσι μειωθούν τα μπόνους των χρυσοπληρωμένων και αδίστακτων στελεχών.

   Ας μην τις αλλάξουμε λοιπόν… ας «επεξεργαστούμε τα στοιχεία της αγοράς». Προκειμένου να πιάσουμε τους στόχους… ας τσακιστούν και μερικοί, αναλώσιμοι είναι! Μήπως θα τους κλάψουν οι δικές τους οικογένειες;  

   Προχθές, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ο συνάδελφος Λ.Π εργαζόμενος σε εργολάβο ανέβηκε στην κολώνα στην οδό Βεργίνας στην περιοχή Διώνη στο Πικέρμι Αττικής, έσπασε στα δύο και βρίσκεται στο νοσοκομείο Ερυθρό Σταυρό με σπασμένο σβέρκο! 

   Πριν λίγες μέρες, πανομοιότυπο εργατικό ατύχημα είχαμε στα Γιάννενα. Τότε εξαφάνισαν την κολώνα. Αυτή την φορά δεν πρόλαβαν.

   Αυτές είναι οι κολώνες που χρησιμοποιεί η «πιο μοντέρνα επιχείρηση της χώρας»!

 

   Να τα μαζέψετε και να φύγετε, μισθωμένα καθαρματάκια του 4ου Ράιχ.

   Έχετε διαβεί τον Ρουβίκωνα. Οι εργαζόμενοι δεν σας αντέχουμε άλλο.

   Τα εγκλήματά σας καταγράφονται. Κι’ αν η κυβέρνηση και τα κόμματα που μας συμπαραστάθηκαν στην απεργία με κροκοδείλια δάκρυα σας κάνουν πλάτες γιατί υπηρετείτε τα ίδια αφεντικά, το εργατικό κίνημα θα σας συντρίψει και θα ναι πολύ γρήγορα και μέρα μεσημέρι.

   Περιμένουμε αποφασιστικές και τελεσίδικες ενέργειες από το ΚΕΠΕ, το Υπουργείο Εργασίας και όποιους άλλους θεσμούς τους αφήνουν να εγκληματούν διεκπεραιώνοντας ένα εργατικό ατύχημα την μέρα από τον ΟΤΕ της Deutsche Telekom. 

   Αυτοί δεν είναι εργοδότες που απλώς παρανομούν και τους συμβαίνει κι από κανένα εργατικό ατύχημα. Αυτοί είναι εγκληματική οργάνωση!

   Έχουν ένα εργατικό ατύχημα την μέρα. Τα μισά τα εμφανίζουν, 113 για το 2018, τ’ άλλα μισά τα εξαφανίζουν γιατί συμβαίνουν στους εργαζόμενους των δουλεμπορικών εταιρειών που χρησιμοποιούν, κι αυτοί οι σακατεμένοι εργαζόμενοι δεν μετράνε ούτε στην στατιστική!

   Ας μαζέψουν λοιπόν όλα τα εργατικά τους εγκλήματα και να τους παραπέμψουν όπως κάνουν με άλλους, σαν κοινή και αδίστακτη εγκληματική οργάνωση!

ΑΣΕ

Αθήνα: 26-01-2020

   Υ.Γ: Αν νομίζουν ότι οι εργατοπατέρες της ΟΜΕ-ΟΤΕ που ξεπουλάνε την απεργία μας ότι θα τους σώσουν και έτσι θα κρύψουν τα εργοδοτικά τους εγκλήματα, είναι βαθειά νυχτωμένοι! 

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …