Καταγγελία!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

   Το υπηρεσιακό δίδυμο, Χ. Φουσκούδης (Εκτελεστικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών) και Ε. Ζαχαριουδάκης (Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος), περιφέρονται το τελευταίο εξάμηνο στα τεχνικά τμήματα, υποτίθεται για να ενημερωθούν για τα προβλήματα, να δώσουν λύσεις και να προωθήσουν το έργο της εταιρείας.

   Αντί όμως να ασχοληθούν:  

  • Με την εντατικοποίηση και το καθημερινό τρέξιμο των τεχνικών.
  • Τα μονοπρόσωπα συνεργεία.
  • Με την τήρηση της νομοθεσίας και τη διασφάλιση του απορρήτου στο δίκτυο.
  • Με την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία της ασφάλειας και της αρτιμέλειας των εργαζόμενων του δικτύου που σακατεύονται καθημερινά.
  • Με τις ελλείψεις εργαλείων και μέσων, ελαττωματικές σκάλες κ.λ.π.

   Αντί να επιλύσουν όλα αυτά τα μεγάλα και καθημερινά προβλήματα που αυτή είναι η δουλειά τους -γι’ αυτό πληρώνονται και μάλιστα με τεράστιους φαραωνικούς μισθούς- τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και επαναλαμβάνουν την ίδια κασέτα σε όλα τα τεχνικά τμήματα.

   Για να αυξήσετε τους μισθούς, αναφέρει ο ρέκτης εκτελεστικός και συμπληρώνει ο αντίστοιχος περιφερειακός είναι:

   α) Να κάνετε πωλήσεις!

   Πότε; Όταν το έργο που πρέπει να βγει είναι συνήθως διπλάσιο απ’ όσο μπορεί να παραχθεί μέσα σε ένα οκτάωρο;

   Γιατί να κάνουμε πωλήσεις; Έχετε αποτύχει σ’ αυτό τον στόχο όλοι όσοι ασχολείστε μ’ αυτό; Και σεις τι θα κάνετε; Θα αναλάβετε το τεχνικό μας έργο; Κι αν ΝΑΙ πως θα τα καταφέρετε σ’ έναν τόσο δύσκολο τομέα όταν δεν έχετε ιδέα;

  β) Να γίνετε προϊστάμενοι!

   Πολύ ευχαρίστως. Αρκεί να ανοίξετε τις διαδικασίες για επιλογή προϊσταμένων από την αρχή με αντικειμενικό τρόπο και να αναμετρηθούμε όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου και σεις μαζί και να καταλάβουν οι καλύτεροι όλες τις θέσεις ευθύνης.

   Είναι σίγουρο ότι θα τις κερδίσουμε όλες γιατί και περισσότερα πτυχία, σπουδές κ.λπ έχουμε και κυρίως μεγαλύτερες δεξιότητες και εργασιακή εμπειρία.

   Ιδού λοιπόν στάδιον δόξης λαμπρό. Ανοίξτε τις διαδικασίες!

  γ) Να φύγετε από τον ΟΤΕ!

   Από ποιον ΟΤΕ, τον δικό σας; Ο ΟΤΕ και ανεξάρτητα από το σημερινό συγκυριακό ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανήκει σε όλους εμάς τους εργαζόμενους που μοχθούμε καθημερινά μέσα σε αντίξοες συνθήκες για να παράγουμε όχι μόνο κέρδη για την επιχείρηση αλλά και τεράστια μπόνους και φαραωνικούς μισθούς για σας και τους ομοίους σας.

Δεν έχουμε να πάμε πουθενά!

   Αν είναι κάποιοι παρείσακτοι και τρωκτικά των κερδών που παράγουμε για τον ΟΤΕ, δεν είμαστε εμείς, ψαχτείτε μεταξύ σας. Εμείς δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Θα μείνουμε εδώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να κατακτήσουμε αυτό που μας ανήκει.

   Την πληρωμή του καθημερινού μόχθου για μας και την επιστροφή του ΟΤΕ στην κοινωνία.

Δεν στάθηκαν όμως μόνο σ’ αυτά.

   Την Τέταρτη 25 Οκτώβρη, ο Αντιπρόεδρος Θ. Φωλιάς μαζί με τον Οργανωτικό Γραμματέα Θ. Θεοδώρου, εκπροσωπώντας την ΠΕΤ-ΟΤΕ, πήγαν στο Τ.Τ.Λ.Π Αμαρουσίου για να συμπαρασταθούν σ’ ένα συνάδελφο επειδή τον κάλεσε η ΑΔΑΕ για εξηγήσεις για μια βλάβη τηλεφώνου ενός εισαγγελέα.

   Μετά από 2 μέρες οι ρέκτες διευθυντάδες μαζί με τον διαμερισματάρχη (Ι. Χρηστινάκη)  επεχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους γιατί φώναξαν το σωματείο!

   Στις εύλογες απορίες των συνάδελφων, για ένα αναφαίρετο δικαίωμα τους, υπαναχώρησαν λέγοντας. Έστω φωνάξατε το σωματείο, με τον Δρίτσα συνεννοηθήκαμε, τον Φωλιά γιατί τον φωνάξατε!!!

   Κύριοι της διοίκησης, δεν νομίζετε ότι έχετε πάρει πολύ ολισθηρό δρόμο; Θα σταματήσετε να καλύπτετε τέτοιες ενέργειες στελεχών σας που έχουν αποθρασυνθεί ή εκτός των άλλων καθηκόντων σας έχετε αναλάβει και το γραφείο τύπου της ΔΑΚΕ;

   Εμείς όμως και η ΑΣΕ και οι χιλιάδες εργαζόμενοι, δεν σας επιτρέπουμε καμία ανάμειξη ούτε στις διαδικασίες, ούτε στα δικαιώματα του σωματείου μας της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   Σ’ ότι αφορά, την αποδεδειγμένα πια στοχοποίηση της αυτόνομης ταξικής δράσης της ΑΣΕ και των στελεχών της, αυτό αποτελεί για μας τίτλο τιμής και μας γεμίζει με ταξική περηφάνια.

   Πληροφορούμε την διοίκηση του ΟΤΕ και τον υπόδικο* περιφερειακό ότι, δεν μασάμε.

   Να σταματήσουν αυτά τα παιγνιδάκια, να μαζευτούν, να κάνουν την δουλειά τους γι’ αυτά που τους πληρώνουν και να σταματήσουν να κάνουν συνδικαλισμό.

   Στο συνδικαλισμό είστε ακόμα χειρότεροι απ’ όσο είστε στα υπηρεσιακά σας καθήκοντα.

   Συνάδελφοι: Μη μασάτε, ψηλά το κεφάλι!

   Να τους αντιμετωπίζετε στα ίσα, να συνεχίζετε να μας ενημερώνετε για όλα και τρομοκρατήστε…. τους θρασύδειλους τρομοκράτες.

Είναι ελάχιστοι, είναι ολίγιστοι και είμαστε χιλιάδες!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 13-11-2017

    *Ο περιφερειακός είναι υπόδικος μετά από άσκηση ποινικής δίωξης του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανιών για την συνδικαλιστική δίωξη του προέδρου της Τ.Δ.Ε ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων Λ. Καστρινάκη και έχει οριστεί τακτική δικάσιμος για τις 09-05-2018.

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

 Από πότε συνάδελφε έχεις να δεις αύξηση στον μισθό σου; Πόσο ακόμα θ’ αντέχεις την …