Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

  • Η σημερινή ανακοίνωση από την διοίκηση που προσπαθεί να βρει προσχήματα για να μην επιστρέψει το 9,5% όπως είναι υποχρεωμένη, ενώ υλοποίησε τον ίδιο όρο και απέλυσε τους φύλακες.
  • Η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ (ΣΥΝ1)που λέει ότι το επαίσχυντο κείμενο πρέπει να γίνει Σ.Σ.Ε.
  • Ο καρεκλοπόλεμος, οι μυστικές μονογραφές στις 12 η ώρα την νύχτα και τα ήξεις αφίξεις των πολύχρωμων εργατοπατέρων, αποδεικνύουν ότι και οι δυο πλευρές, διοίκηση και εργατοπατέρες, έχουν μοιραστεί τους ρόλους και προετοιμάζονται να υπογράψουν πανηγυρικά την νέα Σ.Σ.Ε που ούτε το 9,5% θα επιστρέφει, ούτε τους απολυμένους θα επαναφέρει στην δουλειά και το χειρότερο, ανοίγει άμεσα τον δρόμο των απολύσεων, των θυγατρικών και της ομηρίας όλων των εργαζομένων παλιών, νέων, συμβασιούχων, ενοικιαζόμενων κ.λ.π. του ομίλου ΟΤΕ.

   Χθες στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Σπάρτη, σήμερα η γενική συνέλευση της Καλαμάτας, καταδίκασαν ομόφωνα όλη αυτή την κωμωδία που επιχειρείται από την ΟΜΕ-ΟΤΕ και ζητάνε να συνεχίσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι να νικήσουμε.

   Αυτό είναι λίγο πολύ το κλίμα που επικρατεί σε όλες τις γενικές συνελεύσεις της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   Καλούμε όλες τις γενικές συνελεύσεις που θα ακολουθήσουν και όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν την ίδια απόφαση και να μπλοκάρουμε την συμφωνία που ετοιμάζονται να υπογράψουν η διοίκηση και οι οσφυοκάμπτες και εξωνημένοι εργατοπατέρες.

  1. Να δοθεί το 9,5% άμεσα και να μπει στα χαρτάκια μας.
  2. Να πληρωθούν όλα τα μεροκάματα της απεργίας.
  3. Δεν έχει κανένα δικαίωμα καμία συγκυριακή ή μη, πλειοψηφία της ΟΜΕ-ΟΤΕ, να υπογράψει αυτή την Σ.Σ.Ε.

   Απεργία μέχρι να Νικήσουμε!

 

      Είναι ελάχιστοι, δολοπλόκοι και παρασιτικοί.

      Είμαστε χιλιάδες παραγωγικοί -εμείς παράγουμε τον πλούτο-

      Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και θα νικήσουμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 29-01-2020

Διαβάστε Επίσης

ΕΚΛΟΓΕΣ Σ.Ε. CTS – ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Είναι γεγονός πως με ευθύνη της πολυδιαφημισμένης και χρυσοπληρωμένης εταιρίας που διαχειρίστηκε το ηλεκτρονικό κομμάτι …