Όχι στο κατάπτυστο ερωτηματολόγιο.

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;


«Τα όνειρά σου μην τά λες γιατί μια νύχτα κρύα,
μπορεί και οι Φροϋδιστές, να΄ρθουν στην εξουσία»

   Η διοίκηση του ΟΤΕ, μετά από 20 χρόνια (νόμος 1568/85) αποφάσισε να δημιουργήσει «φάκελο υγείας» για το καλό μας…!! Έτσι, μετά από σχετική εγκύκλιο 458/3322297 κυκλοφόρησε ερωτηματολόγιο με στοιχεία άκρως απόρρητα. Από το αν έχουμε περάσει  κοκίτη μικροί, μέχρι αν παθαίνουμε αλλεργία από ορισμένους φορείς της εξουσίας.

   Συνάδελφοι,

   Μας προβληματίζει το γεγονός και ιδιαίτερα ο χρόνος που διάλεξαν οι ανθρωποφύλακές μας να μας προστατέψουν.

   Αφού προηγήθηκαν τα διάφορα ασφαλιστικά νομοσχέδια και η εκπαίδευσή μας, από τη γνωστή ασφαλιστική εταιρεία που αλωνίζει καθημερινά τους χώρους δουλειάς, μετά τη χρεοκοπία του ΤΑΠ-ΟΤΕ, χρειάζονται προφανώς όλα τα απόρρητα στοιχεία μας για να τα χρησιμοποιήσουν… κατά βούληση.

   Φυσικά η ΟΜΕ-ΟΤΕ, η ΠΕΤ-ΟΤΕ κτλ., όπως πάντα ακολουθούν τη γνωστή στρουθοκαμιλική τους πολιτική για να κερδίσουν χρόνο δημιουργώντας τετελεσμένα, προκειμένου να μας επιβάλλουν τη «λύση» στο ασφαλιστικό μας πρόβλημα, που      αποφάσισαν με τον μέντορά τους Υφυπουργό. Φυσικά, μετά τις εκλογές !

   Επί της ουσίας τώρα.

  • Πώς τα στοιχεία μας θα παραμείνουν απόρρητα, κύριε διευθυντά του ανθρώπινου δυναμικού;
  • Ποιός θα τα μαζέψει;
  •  Ποιός θα τα αρχειοθετήσει;
  • Ποιός τελικά θα μας φυλάξει από τους φύλακες;

   Συνάδελφοι, Εμείς, αρνούμαστε να συμπληρώσουμε το κατάπτυστο  ερωτηματολόγιό  της  διοίκησης  και  να  παραδώσουμε «τα Άγια τοις κυσί»

Σας καλούμε να πιέσετε σωματεία και ΟΜΕ να πάρουν θέση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

ΑΣΕ

12-1-2003

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δικαστηρίου για την παράνομη και αντικαταστατική εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων της CTS στις εκλογές του Ιουλίου 2021

Η ΑΣΕ-ΟΤΕ από την γέννηση της, 40 χρόνια τώρα, χαρακτηρίζεται για την καθαρότητά της και …