Γενικές Συνελεύσεις και Εκλογές εδώ και τώρα!

Γενικές συνελεύσεις και εκλογές εδώ και τώρα!

   Συνάδελφισσες – φοι:

   Όπως θα έχετε πληροφορηθεί ήδη στη συνάντηση Τσαμάζ και ΟΜΕ-ΟΤΕ η διοίκηση της D.Tμας ζητάει εκβιαστικά με ΣΣΕ να τα παραχωρήσουμε όλα:

   Μονιμότητα,  ωράριο,  χρονοεπίδομα, επιδόματα, λογαριασμό νεότητας, άδειες, ΟΠΑΚΕ και κυρίως την εργατική μας περηφάνια και αξιοπρέπεια.

   Εκμεταλλευόμενη:

  • Την εθελόδουλη κυβέρνηση που της παρέδωσε τα κλειδιά του ΟΤΕ και όλο το δουλικό πολιτικό και οικονομικό προσωπικό που τη στηρίζει.
  • Τους υποτακτικούς και διαπλεκόμενους με διάφορους τρόπους εργατοπατέρες.

    Η D.T αποθρασύνθηκε τελείως και ζητάει από τη συμβιβασμένη ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ να συνυπογράψει την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων με ΣΣΕ !

   Συναδέλφισσες – φοι:

   Έχουμε γίνει κουραστικοί να επαναλαμβάνουμε το πόσο καταστροφικός είναι ο κρατικός, κομματικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός για μας τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά μας.

   Δυστυχώς ήρθε η στιγμή που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού.

   Το ερώτημα είναι:  Μπορεί αυτή η συμβιβασμένη, αλληλοδιαπλεκόμενη και πολύχρωμη εργατοπατερία να μας εκπροσωπεί και να συζητάει με την D.T τι;

   Αν θα μας ντουφεκίσουν μια και έξω ή αν θα ρουφάνε το αίμα μας λίγο λίγο;

   Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

   Την μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει η ανεκδιήγητη ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ είναι να παραιτηθεί και να πάμε σε εκλογές εδώ και τώρα.

   Να απαντήσουμε άμεσα και να αναλάβουμε και τις προσωπικές μας ευθύνες όλοι οι εργαζόμενοι.

    α) Με ποια ηγεσία θα προχωρήσουμε. 

   β)  Με ποιες μορφές και ποιους τρόπους πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μέχρι να νικήσουμε.

   Τέλος θέλουμε να επαναλάβουμε προς την διοίκηση της D.Tστην Ελλάδα και την πολιτική τους ηγεσία στη Γερμανία την απόφαση της 3ης Ιουλίου της λαϊκής συνέλευσης του συντάγματος:

«Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στο λαό και τη χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδια της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει»….

 «Ας μη τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα».

   Συναδέλφισσες –φοι: 

 Ψηλά το κεφάλι.

   Μπορούμε να παραμερίσουμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, και να αγωνιστούμε να κρατήσουμε τις κατακτήσεις μας και μαζί με τον ελληνικό λαό πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η μέρα και η ώρα που θα φύγουν νύχτα και οι γερμανοί ιμπεριαλιστές από τον ΟΤΕ και η εθελόδουλη κυβέρνηση της τρόικας από τη χώρα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 ΑΣΕ

  Αθήνα 08-07-2011

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …