Το ψήφισμα που καταθέσαμε στην 34η Σ.Α της ΠΕΤ-ΟΤΕ και καταψηφίστηκε!

 

Κι’ όμως το καταψήφισαν!!!

   Το παρακάτω ψήφισμα το καταθέσαμε στην 34η Σ.Α της ΠΕΤ-ΟΤΕ κι’ όμως, η ΔΑΚΕ, η ΠΑΣΚΕ που μεταμορφώθηκε σε κουκούτσι της Πασοκικής Ελιάς και αυτοονομάζεται Συναδελφική Αλληλεγγύη (sic), η ΕΣΚ και λοιπές… δημοκρατικές δυνάμεις το καταψήφισαν.  Δοξάστε τους!

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

   Η 34η Σ.Α της ΠΕΤ-ΟΤΕ αποφασίζει:

1.   Το Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ να συναντηθεί άμεσα με τη διοίκηση του ΟΤΕ με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την οριστική ένταξη όλων των εργαζομένων από τις θυγατρικές εταιρείες στον ΟΤΕ με τα ίδια δικαιώματα και στο αντίστοιχο μισθολογικό κλιμάκιο του ΟΤΕ ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας και το πτυχίο τους.

 2.   Δεν θα υπογραφεί καμία ΣΣΕ αν δεν εμπεριέχει τον όρο ότι ο βασικός μισθός όλων των εργαζομένων που απασχολεί ο ΟΤΕ θα είναι όσο είναι το πρώτο μισθολογικό κλιμάκιο των εργαζομένων του ΟΤΕ που ορίζεται από τη ΣΣΕ του 2011 και η οποία θα επανέλθει το 2015, δηλαδή τα 1008 ευρώ της Υ.Ε κ.ο.κ.

 3.   Το Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ να προκαλέσει άμεσα συνέντευξη τύπου και να καλέσει όλα τα κανάλια, εφημερίδες, μπλοκ κ.λ.π. στις οποίες να καταγγείλει:

   α)  Tην πολιτική της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ, την αποανάπτυξη που έφερε με τα ξεπουλήματα των θυγατρικών στα βαλκάνια, του δορυφόρου της Hellas Sat, το κλείσιμο 300 και πλέον καταστημάτων και τη συρρίκνωση των τεχνικών τμημάτων, το χάσιμο 6.000 και πλέον σταθερών θέσεων εργασίας και την αντικατάσταση μέρος αυτών (περίπου 700 στα δυο χρόνια) με ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και με μισθούς πείνας μέσα από τις δουλεμπορικές θυγατρικές Oteplus, E-Value, OTEglobe κ.λ.π.

   β) Την ΑΔΑΕ για την στρουθοκαμηλική τακτική την οποία εφαρμόζει, αφήνοντας την  Deutsche Telekom να απασχολεί ενοικιαζόμενους εργαζόμενους μέσα από τις δουλεμπορικές θυγατρικές και να τους παρουσιάζει σαν κανονικούς εργαζομένους του ΟΤΕ.

   γ) Την Deutsche Telekom και τη διοίκηση του ΙΚΑ με τον περιβόητο διοικητή του και πρώην πρόεδρο της ΟΜΕ-ΟΤΕ Ροβέρτο Σπυρόπουλο που εξακολουθούν με διάφορα τερτίπια να κρατάνε ασφαλισμένους όλους τους τεχνικούς του ΟΤΕ σαν υπάλληλους γραφείου και να μην τους εντάσσουν στις ειδικότητες και στον κλάδο που έχουν με αποτέλεσμα, η D.T να παίζει παιγνίδια με ISO ζητώντας από τους τεχνικούς που δουλεύουν χρόνια να αποδείξουν αν είναι τεχνικοί και πολλοί συνάδελφοι να χάνουν τα Β.Α.Ε.

 

Οι σύνεδροι της 34ης Συνέλευσης Αντιπροσώπων της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   Τέμενη Αιγίου, 23 Μαρτίου 2014.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

   Υ.Γ:  Την ίδια τύχη είχε και το 2ο ψήφισμα που καταθέσαμε για Γενικές Συνελεύσεις στην Αττική.

Διαβάστε Επίσης

45η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ Σ.Ε. CTS στην ΤΕΜΕΝΗ

45η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ Σ.Ε. CTS στην ΤΕΜΕΝΗ   Ανώδυνα, ανεπαίσθητα κι ειρηνικά Πάει πέρασε κι …