Αποκλειστικό!!!

Αποκλειστικό!!!

   Όπως ανακοινώθηκε, ο πρόεδρος της Deutsche Telekom Τίμοθι Χέτγκες επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

   Στη συνάντηση αυτή, που αρχικά ήταν μυστική αλλά διέρρευσε στα μίντια, ανακοινώθηκε ότι η Deutsche Telekom θα κάνει επενδύσεις για τα επόμενα 4 χρόνια 2 δις ευρώ.

   Η ανακοίνωση αυτή που ήταν παραπλανητική και προσχηματική, προσπάθησε να συσκοτίσει το πραγματικό θέμα της συνάντησης. Άλλωστε και κατά το παρελθόν το ίδιο πρόγραμμα επενδύσεων είχε υποσχεθεί και στον πρωθυπουργό Σαμαρά το 2013 και το 2014!

   Η ΑΣΕ αποκαλύπτει σήμερα τον πραγματικό λόγο της συνάντησης και όσα διαμείφθηκαν:

 • Ο πρόεδρος της D.T παρουσίασε στον πρωθυπουργό το νέο πρωτοποριακό project του ΟΤΕ ο οποίος μπαίνει δυναμικά πλέον σ’ ένα νέο τομέα παροχής υπηρεσιών πολιτικού μάνατζμεντ, διαχείρισης μαζών και παροχής τεχνικών εκλογικής επικράτησης των πελατών του, κομμάτων, Βουλευτών κ.λ.π. που θα το χρησιμοποιήσουν.
 • Το project αυτό είναι ένα μείγμα: «Του συνδρόμου της Στοκχόλμης, του δόγματος του ΣΟΚ και της μαζικής εξηλιθίωσης».
 • Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόστηκε και δοκιμάστηκε μυστικά τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματά του εντυπωσίασαν τόσο πολύ τον πρωθυπουργό που αμέσως εξασφάλισε για τις προσεχείς εκλογές την αποκλειστικότητα της εταιρείας του ομίλου ΟΤΕ.
 • Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε στις εκλογές των σωματείων του ΟΤΕ όπου τα αποτελέσματα ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, έτσι:

Η ΠΑΣΚΕ πήρε στις εκλογές του ΠΑΣΕ-ΟΤΕ 59%, η ΔΑΚΕ αντίστοιχο ποσοστό στις εκλογές της COSMOTE και πάνω από 50% στην ΠΕΤ-ΟΤΕ παρά την παραδοσιακή αναρχοκουμουνιστική επιρροή!

Ποσοστά που οι αρχηγοί των κομμάτων τους ούτε να ονειρευτούν μπορούν για τις βουλευτικές εκλογές.

 • Το εντυπωσιακότερο απ’ όλα ήταν ότι, πριν τις εκλογές των σωματείων είχε διαρρεύσει η νέα Σ.Σ.Ε την οποία είχε συμφωνήσει ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Τσαμάζ με τους εργατοπατέρες της ΟΜΕ-ΟΤΕ οι οποίοι εφάρμοσαν το προαναφερόμενο project.

   Στη συμφωνία αυτή προβλέπεται:

 1. Συμφωνήθηκε «Ο εξορθολογισμός (προς τα κάτω) μιας σειράς επιδομάτων και παροχών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του εκσυγχρονισμού της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται κλιμακωτή προσαρμογή της αποζημίωσης αποχώρησης από την εταιρεία στα δεδομένα της αγοράς» (Μ.Τσαμάζ).
 2. Για τους νέους, αύξηση 2% από 01-01-2018 και 3% από 01-01-2019.

Η αύξηση αυτή ούτε κατά ένα μέρος δεν εξασφαλίζει την πληρωμή των επιπλέον ωρών εργασίας (1 ώρα παραπάνω την μέρα, 22 ώρες παραπάνω τον μήνα και συνολικά 35 μέρες παραπάνω τον χρόνο)!

Σαν επιβράβευση όμως, για να νοιώθουν ικανοποιημένοι με τα 620€ μισθό τον μήνα, τους παραχωρούν σε κουπόνια μέχρι 1,3 ευρώ την ημέρα, δηλαδή μισή τυρόπιτα!

Το επικοινωνούν όμως -σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναφέραμε- σαν αύξηση 500€ ετησίως, πράγμα που τους κάνει να πανηγυρίζουν!

 1. Για τους παλιούς εργαζόμενους προβλέπονται αυξήσεις επίσης 1% το 2018 και 0,5% το 2019!

   Όλοι μαζί παλιοί και νέοι, μ’ αυτή την μέθοδο, θα ξανακερδίσουν μετά από 20 ή 30 χρόνια το 12% που τους έκλεψαν γιατί ανέστειλαν από 01-01-2018 με συνευθύνη διοίκησης και εργατοπατέρων που προβλεπόταν υποχρεωτικά από την προηγούμενη Σ.Σ.Ε!!!

   Το εκπληκτικότερο απ’ όλα που αποδεικνύει περίτρανα το προαναφερόμενο project είναι ότι:

 • Πανηγυρίζουν για την διετή Σ.Σ.Ε 2018-2019 οι 2.000 διευθυντές, προϊστάμενοι κ.λ.π. που διατηρούν και επ’ αυξάνουν τα παχυλά επιδόματα θέσης, πριμ και λοιπά προνόμια τους.
 • Πανηγυρίζουν οι εργατοπατέρες για τον ίδιο λόγο.
 • Αλλά πανηγυρίζει όμως και ένα μεγάλο μέρος από τους υπόλοιπους 8.500 απλούς εργαζόμενους του παραγωγικού προσωπικού που σέρνουν το κάρο και εξασφαλίζουν τα τεράστια κέρδη για την εταιρεία, τα μεγάλα προνόμια για το παρασιτικό διευθυντικό και συνδικαλιστικό κατεστημένο και για την προϊούσα δική τους εξαθλίωση.

   Συνάδελφοι, σύντροφοι, συναγωνιστές.

   Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο εχθρός δεν είναι μόνο ο καπιταλιστής, ο ακριβοπληρωμένος G-old-en boys αλλά και ο κακός εαυτός μας… ο ηλίθιος διπλανός μας συνάδελφος… μ’ αυτόν πρέπει να παλέψουμε… αυτόν πρέπει να αφυπνίσουμε, δυστυχώς μ’ αυτόν πρέπει αναγκαστικά να συνυπάρξουμε μέχρι να τον μεταπείσουμε και να καταλάβει ότι πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί.

   Η αφύπνιση του διπλανού μας κρετίνου είναι η μόνη μας ελπίδα!

   Πέρυσι γράφαμε πρωταπριλιάτικα ότι, η ΟΜΕ-ΟΤΕ υπέγραψε ειδική Σ.Σ.Ε που κέρδισε τα κλιμάκια. Εκατοντάδες τηλεφωνούσαν στους εργατοπατέρες για να μάθουν αν είναι αλήθεια! Είχαν την αυταπάτη ότι θα ήθελαν ή θα μπορούσαν αυτοί να υπογράψουν μια τέτοια Σ.Σ.Ε αντί να μας τρέχουν στους δικηγόρους.

   Φέτος, ενώ ήξεραν τι θα υπογράψουν, τους ξαναψήφισαν και πανηγυρίζουν κιόλας για την κατάπτυστη Σ.Σ.Ε που κέρδισαν!

   …Σημεία των καιρών.

Χρόνια Πολλά!

ΑΣΕ

Αθήνα: 01 Απρίλη 2018

Διαβάστε Επίσης

Ένα σύντομο ανέκδοτο, για γέλια και για κλάματα: ΕΚΛΟΓΕΣ CTS

Συνάδελφοι άλλη μια εκλογική διαδικασία έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Και δεν εννοούμε τις δυο …