Ο όρκος του Ταγματασφαλίτη! Ανακοίνωση για το αξιολόγιο 2018.

Ο όρκος του ταγματασφαλίτη!

“ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών.”

   Αντικαθιστώντας τα σημεία που αναφέρεται:

   α)  «Του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ» με: του γερμανικού κράτους της Φράου Μέρκελ.

   β) «Των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών» με:  της Γερμανικής διοίκησης της Deutsche Telekom.

   Τον προτείνουμε σαν όρκο σε όλους όσους, Διευθυντές, Υποδιευθυντές και  Προϊστάμενους – Αρβυλοφύλακες, υπάκουσαν στα κελεύσματα του Δ’ Ράιχ της Μέρκελ, της Deutsche Telekom και των εδώ γκαουλάιτερ στον ΟΤΕ και βαθμολογούν σκόπιμα και εκδικητικά συναδέλφους με χαμηλή βαθμολογία!

   Συναδέλφισσες – φοι:

   Εμείς από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε για τους κινδύνους αυτού του κατάπτυστου αξιολογίου και σας καλέσαμε να μην συναινέσετε και μην υπογράψετε την καταδίκη σας αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από σας δεν μας ακούσατε, τρέχατε να υπογράψετε -ακόμα και όταν σας έβαζαν κάτω από την βάση- και τώρα αρκετοί συνάδελφοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

   Το ίδιο σας καλούμε να κάνετε και φέτος.

   Μέχρι να αποσυρθεί εντελώς, το αξιολόγιο των γκαουλάιτερ της D.T:

  • Δεν υπογράφουμε, δεν συμμετέχουμε, δεν συναινούμε.
  • Αγνοούμε Διοίκηση, Διευθυντές, Προϊσταμένους.
  • Τσαμάζ – Τσαμαζάκια, Γερμανοί και Γερμανοτσολιάδες ας (αυτό) βαθμολογηθούν μεταξύ τους.

   Όσο για την ΟΜΕ-ΟΤΕ, τα σωματεία μέλη και τους εκφυλισμένους εργατοπατέρες που ενώ γνωρίζουν την προτροπή της διοίκησης προς τους προϊσταμένους για ακόμη χαμηλότερες βαθμολογίες και για τις στοχευμένες διώξεις συναδέλφων που αντιδρούν στον εργασιακό μεσαίωνα της D.T, συνεχίζουν για ακόμα μια χρονιά και βάζουν πλάτη στη γερμανική διοίκηση να εφαρμόσει αυτό το κατάπτυστο αξιολόγιο, αυτούς τους παραδίνουμε στην κρίση σας.

   Δυστυχώς, παρά τα συνεχή ξεπουλήματα, αυτούς ξαναψηφίσατε και εκλέξατε για να σας λύσουν τα προβλήματα.

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 20-03-2018

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δικαστηρίου για την παράνομη και αντικαταστατική εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων της CTS στις εκλογές του Ιουλίου 2021

Η ΑΣΕ-ΟΤΕ από την γέννηση της, 40 χρόνια τώρα, χαρακτηρίζεται για την καθαρότητά της και …