Ανακοίνωση προς τα μέλη της ΕΕΤΕ.

Ο Συνδικαλισμός των Πιτσικουλο-πυλαφάδων!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

   Χθες ήθελαν να διαπραγματευτούν με τον Βουρλούμη για να του παραδώσουν τον ΓΚΠ, αλλά δεν τους ήθελε ούτε για…Βουρλουμάκια του.

   Σήμερα ένας Διαμερισματάρχης τους φτύνει κατάμουτρα κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

Μετέθεσε την Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΕΤΕ που είναι (πτυχιούχος και με master) Διοικητικός υπάλληλος, από τη Γραμματεία του Διαμερίσματος μέσα στον κατανεμητή Χολαργού!!

   Αγνοώντας επιδεικτικά και τη συνδικαλιστική της ασυλία και την υπηρεσιακή της θέση και την επιβαρημένη κατάσταση της υγείας της.

   Παρ’ όλη την προκλητικότητα της ενέργειας που παραβιάζει όχι μόνο τον 1264 αλλά και τον ΓΚΠ και τις εγκυκλίους του ΟΤΕ, το διαπαραταξιακό Προεδρείο της ΕΕΤΕ δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας!

   Αν σήμερα διευθυντικά στελέχη τολμούν και μεταθέτουν ένα μέλος του Προεδρείου, φανταστείτε τί θα κάνει αύριο η εργοδοσία της Deutch Telecom στα απλά μέλη της ΕΕΤΕ αν επανεκλέξουν τους ίδιους αξιοθρήνητους «ηγέτες».

   Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες:

   Όπως καταλαβαίνετε φτάσαμε στον πάτο. Ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Όταν παλεύαμε να μην εκχωρηθεί ο ΟΤΕ στην γερμανική D.T. οι ίδιοι δεν κατήγγειλαν μόνο την ΑΣΕ αλλά υπονόμευαν και όσους από την παράταξή τους στην ΟΜΕ – ΟΤΕ προσπαθούσαν με κάποιες κινητοποιήσεις να κρατήσουν τα προσχήματα.

   Τους ζητούσαν οι αθεόφοβοι να διαπραγματευτούν με την D.T. πριν εξαγοράσει τον ΟΤΕ!

   Δεν είναι λοιπόν καθόλου παράξενο που «δίνουν εν ψυχρώ» ένα στέλεχος της παράταξής τους. Αυτοί είναι ικανοί να την κόψουν από τη γραμμή και να ισχυρίζονται αύριο ότι δεν είναι συνδικαλίστρια άρα… καλώς μετατέθηκε.

   Εντύπωση μας προκαλεί όμως και η αφωνία των «αριστερών» παρατάξεων Αγ. ΣΥΝεργασίας, και ΕΣΚ. Ο ιδιότυπος ιδρυματισμός που βιώνουν στην ΕΕΤΕ δεν τους επιτρέπει φαίνεται να αντιληφθούν τους κινδύνους που καραδοκούν για όλους αν μείνει αναπάντητη αυτή η ενέργεια.

   Το Σ.Κ. και η ΟΜΕ – ΟΤΕ πρέπει – αύριο κιόλας – να υποχρεώσει τη Διοίκηση να αποσύρει άμεσα την παράνομη και αψυχολόγητη αυτή απόφαση.

   Δεν αφορά τον μικρόκοσμο της εργοδοτικής καμαρίλας της «ενωτικής» στην ΕΕΤΕ αλλά συνολικά το Σ.Κ. 

   Αλλοίμονο αν αφήσουμε την εργοδοσία να τρομοκρατεί και να ισοπεδώνει στελέχη με συνδικαλιστική ασυλία!

   Με την ευκαιρία καλούμε τα μέλη της ΕΕΤΕ να αντιδράσουν και να απομονώσουν τους συμβιβασμένους εργοδοτικούς συνδικαλιστές.

«Σήμερα πρέπει. Αύριο θα είναι αργά».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

24/ 11/ 2008

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …