Ανακοίνωση για τον Κώδικα Δεοντολογίας το 2004.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ  ΕΚΤΡΟΠΗ

 Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να προωθήσει πιο εύκολα και πιο ανώδυνα γι αυτήν, μέτρα που αποδιαρθρώνουν και κονιορτοποιούν, τις εργασιακές μας σχέσεις, τα ατομικά και δημοκρατικά μας δικαιώματα, βρήκε την προεκλογική περίοδο σαν πρόσφορη για να κυκλοφορήσει τον «ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ».

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ αυτός που υπογράφεται από τον Διευθύνοντα κ Αντωνακόπουλο, φέρει το πνεύμα της επιχειρηματικής «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑΣ» του συντάκτη της και επιχειρεί να μας φέρει 50 χρόνια πίσω τότε που ντουφεκίστηκαν άνθρωποι για «οικονομική ενίσχυση για πολιτικούς σκοπούς».

Φυσικά Καταργεί, κάθε έννοια ΓΚΠ αλλά και απλών ανθρωπίνων σχέσεων στην ιδιωτική ζωή του καθενός μας, Αναστέλλει άρθρα του συντάγματος περί προσωπικών και δημοκρατικών ελευθεριών,  Αναγορεύει το κάρφωμα και το ρουφιανιλίκι σε καθημερινή υπηρεσιακή ενασχόληση και πρακτική.

Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τα σωματεία μέλη,

να απαιτήσουν όχι μόνο την απόσυρση του κατάπτυστου «ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ», αλλά και τη δημόσια συγνώμη των συντακτών του προς όλους μας.

Συνάδελφοι, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ κανένα κατάπτυστο «ΚΩΔΙΚΑ»

Απαιτείστε από την ΟΜΕ-ΟΤΕ, τηλ 2103302121 να σας καθοδηγήσει.

Ο πρώην ΔΣ του ΣΕΒ και οι συν αυτώ, αν νομίζουν ότι θα κάνουν τον ΟΤΕ στρατόπεδο ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, είναι γελασμένοι.

 

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

20-2-2004

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …