Ανακοίνωση για το Black out στο νέο WFM.

Οι μαθητευόμενοι μάγοι της D.T ξαναχτύπησαν!

    Συναδέλφισσες-φοι:
    Μετά το πολυδιαφημιζόμενο -σε αφίσες, κούπες και καθρεφτάκια- 48/24 που για να πιαστούν οι στόχοι παραβιάζεται καθημερινά τόσο το απόρρητο, (με τους δεκάδες εργολάβους που δουλεύουν ανεπίβλεπτοι στο ζωντανό δίκτυο) όσο και η εργατική νομοθεσία με τα μονά συνεργεία στο δίκτυο με αποτέλεσμα να έχουμε αλματώδη αύξηση των εργατικών ατυχημάτων.

   Ένα ακόμη «πρωτοπόρο», «καινοτόμο» και πολυδιαφημιζόμενο σύστημα, το νέο WFM, που υποτίθεται θα αναβάθμιζε το παλιό σύστημα, θα ήταν πιο εύχρηστο και θα διευκόλυνε στις εργασίες τους τεχνικούς πεδίου, ήρθε να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά τους.

   Συγκεκριμένα, άδικα οι χιλιάδες τεχνικοί πεδίου περίμεναν την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Μάρτη στα netbook να τους έρθουν οι εργασίες και να βγουν για δουλειά γιατί το νέο σύστημα του WFM «κρέμασε» από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ρίχνοντας σε γενικό μπλακ άουτ ολόκληρη την επικράτεια, με αποτέλεσμα:

•  Χιλιάδες τεχνικοί για δυο συνεχόμενες μέρες να ταλαιπωρούνται, και για να μπορούν να παρέχουν έστω στοιχειωδώς υπηρεσίες προς τους πελάτες μας συνδρομητές, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν εκ’ νέου τον Προμηθέα και να εκτυπώνουν τις εργασίες σε χαρτί όπως συνέβαινε πολλά χρόνια πριν!

•  Οι κατανεμητές να ξηλώνουν και να ξαναπερνάνε άσκοπα γραμμές.

•  Οι νέες συνδέσεις, οι βλάβες και τα συνδυαστικά των παρόχων να πάνε πίσω και να ακυρώνονται.

•  Οι χιλιάδες εναπομείναντες συνδρομητές στον ΟΤΕ με κλεισμένα ραντεβού νέων συνδέσεων και βλαβών να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και να δυσανασχετούν.

•  Οι προϊστάμενοι και οι dispatcher των τεχνικών τμημάτων να έχουν πελαγώσει και να προσπαθούν μέχρι αργά το βράδυ μέσω Προμηθέα να εξυπηρετήσουν τους συνδρομητές και να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για να διασωθούν οι δείκτες του περιβόητου 48/24!

   Κι όλα αυτά γιατί οι «υπεύθυνοι» δεν σκέφτηκαν να κάνουν το αυτονόητο.

   Να δοκιμάσουν πρώτα το νέο σύστημα πιλοτικά σε κάποια τεχνικά τμήματα και αφού θα είχαν μαζέψει και διορθώσει όλα τα προβλήματα που τυχόν θα είχαν προκύψει, μετά ανά βδομάδα να έβαζαν στο νέο σύστημα και από ένα νέο τεχνικό τμήμα.

   Αυτό το τόσο απλό έπρεπε να κάνουν αν ήταν σοβαροί και υπεύθυνοι οι διοικούντες και όχι να σπαταλάν ατελείωτες εργατοώρες γυρίζοντας σε ολόκληρη την επικράτεια με μια μεγάλη κουστωδία διευθυντών και προϊσταμένων κάνοντας συνδικαλισμό στους εργαζόμενους.

   Οι εργαζόμενοι κ. Θεοχαρόπουλε έχουν εκπροσώπους και δεν χρειάζονται τους χρυσοκάνθαρους εκπροσώπους της γερμανικής διοίκησης για νέους συνδικαλιστές, ούτε είναι πειραματόζωα για να κάνει πειράματα στις πλάτες τους ο κάθε μαθητευόμενος μάγος.

   Αλήθεια, στα τεχνικά τμήματα που επισκέπτεστε και οι συνάδελφοι φωνάζουν ότι από το παλιό WFM το 90% της πληροφορίας είναι άχρηστο και περιττό και το συμμάζεμα σε μια καρτέλα όπως είχε ο Προμηθέας είναι το πιο λειτουργικό, γιατί δεν τους ακούτε;

   Πάλι καλά που δεν καταργήσατε ακόμη τον Προμηθέα και δεν προλάβατε να ξηλώσετε όλους τους εκτυπωτές από τα τεχνικά τμήματα όπως σχεδιάζετε -γιατί στοιχίζουν τα μελάνια- γιατί τότε η κατάσταση δεν θα ήταν καθόλου ελεγχόμενη.

Για όλη αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία των τεχνικών και των πελατών-συνδρομητών, για την δυσφήμιση του πολύπαθου οργανισμού, για τα διαφυγόντα κέρδη και για τα πρόστιμα που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο ΟΤΕ από τις ακυρώσεις των παρόχων, θα βρεθεί κάποιος να πληρώσει ή για μια ακόμη φορά θα τα φορτώσετε στους τεχνικούς, με εντατικοποίηση της εργασίας, με περικοπές επιδομάτων, απλήρωτες υπερωρίες κ.λ.π;

    Συγχαρητήρια κ. Θεοχαρόπουλε, σε σας και στην ομάδα σας, και γι’ αυτή σας την επιτυχία!

Άξιος ο μισθός σας!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 10-03-2015

   Υ.Γ: Επειδή με το νέο σύστημα μπορούν μέσω δορυφόρου να καταγράφονται με λεπτομέρεια οι κινήσεις των υπαλλήλων και να παραβιάζονται τα προσωπικά μας δεδομένα, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές;

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …