Εκλογές C.T.S (πρώην ΠΕΤ-ΟΤΕ)… Ένας τρόπος υπάρχει, να τους τιμωρήσεις!!!

Ένας τρόπος υπάρχει, να τους τιμωρήσεις!!!

  Συνάδελφοι, συναδέλφισσες:

  Όπως όλοι και όλες γνωρίζετε, στις 5-9 Ιουλίου το σωματείο της C.T.S (πρώην ΠΕΤ-ΟΤΕ) έχει προκηρύξει εκλογές.

   Οι παρατάξεις ΑΚΕ (ΔΑΚΕ), Συναδελφική Αλληλεγγύη (ΠΑΣΚΕ) και το γκρίζο μόρφωμα της Ακομμάτιστης Ενότητας θα κατέβουν μαζί στις εκλογές και επίσημα σαν μια παράταξη. Όλοι αυτοί που πάντα ήταν μαζί και έκαναν μυστικές συμφωνίες με την διοίκηση. Το ίδιο θα κάνουν και μετά τις εκλογές!!

   Θα αλλάξουν για άλλη μια φορά το διεκδικητικό  πλαίσιο που βάζουμε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι και θα υπογράψουν ότι τους πει το αφεντικό τους.  

    Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σε τόσες χαμένες Σ.Σ.Ε. Αυτοί που μας οδήγησαν αμαχητί στις θυγατρικές, που χάσαμε τον Λογαριασμό Νεότητας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας και πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια που αν τα απαριθμήσουμε θέλουμε 15 μερόνυχτα.

   Έρχονται τώρα με πρόφαση την ενότητα και το καλό όλων εμάς των συνάδελφων, να πάνε ξανά μαζί και φανερά πλέον. Παράλληλα κατεβαίνουν κι άλλες δυο κομματικές παρατάξεις η ΕΣΚ και η ΑΓ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που όχι μόνο συνυπήρχαν αρμονικά… αλλά σε πολλά κομβικά σημεία -ένα από αυτά ήταν η δημιουργία ενός σωματείου με το όνομα τις θυγατρικής που υποτίθεται θα αγωνιζόντουσαν να μην πάμε-  ταυτίστηκαν στο έπακρο.

   Δεν τους εμπιστευόμαστε πια!!!

   Ας τους στείλουμε πίσω στην δουλειά για μπορέσουν να μπουν και στο δικό μας καθημερινό αγώνα, να αξιολογηθούν, να ανέβουν στην σκάλα και σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να νιώσουν πως είναι να δουλεύεις και να αμείβεσαι μ’ αυτούς τους μισθούς που οι ίδιοι έχουν υπογράψει.

   Στην 42η Συνέλευση Αντιπροσώπων που έγινε στις 12 Ιουνίου, η συμβιβασμένη ηγεσία του σωματείου, με την εργοδοσία, μας είπαν ξεδιάντροπα όσο αναφορά τους συνάδελφους με προσωπική διαφορά στον μισθό τους ότι θα παραμείνει και απλά θα παίρνουν κάποιες μικρές αυξήσεις χρόνο με χρόνο!

   Ενώ ακόμη δεν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για το διεκδικητικό πλαίσιο και τις επαφές για υπογραφή  νέας  ΣΣΕ, εκείνοι έχουν ήδη συμφωνήσει πάλι μυστικά και προαποφασίσει  ότι δεν θα παλέψουν για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς!!! Και φυσικά δεν υποσχέθηκαν κάποια αύξηση για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους και ούτε δεσμεύτηκαν αν θα μείνουν αυτοί οι μισθοί ή θα πάνε παρακάτω.

   Μην σας ξεγελάνε συνάδελφοι. Είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν και παρέδωσαν όλα τα κεκτημένα μας και έρχονται ξανά με θράσος να σας ξαναζητήσουν την ψήφο σας.

   Στις εκλογές αυτές πρέπει όλοι να είμαστε εκεί να δείξουμε την αγανάκτηση μας και την οργή  μας στην κάλπη και όχι στην ΑΠΟΧΗ… αυτό τους βολεύει. Τρίβουν τα χέρια τους αν θα υπάρξει μεγάλη ΑΠΟΧΗ. Αυτό θέλουν κατά βάθος και γι’ αυτό, μην τους κάνετε την χάρη.

   Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία μας να πάρουμε εμείς οι εργαζόμενοι το σωματείο στα χέρια μας και επιτέλους να παλέψουμε για μια νέα ΣΣΕ που θα είναι η πρώτη στην C.T.S που θα διασφαλίζει τα βασικά δικαιώματα μας, με πραγματικές αυξήσεις στην τσέπη μας για όλους τους εργαζομένους και να γίνει μια σωστή βάση για τις επόμενες… και όχι για να παίρνουμε ένα κουλούρι…

Συντονισμού μαζί μας

Ψήφισε  ΑΣΕ

Αθήνα: 21-05-2021

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …