Επιστολή προς: Πρόεδρο – Γραμματέα και όλα τα μέλη της Ε.Ε της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

 Προς Πρόεδρο – Γραμματέα και όλα τα μέλη της Ε.Ε της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

    Συνάδελφοι:

    Όπως καλά γνωρίζετε η διοίκηση κάλεσε τους συναδέλφους σε νέα αξιολόγηση με άμεσο στόχο τώρα πια φανερό τη μεταφορά συναδέλφων στη νέα «χωματερή» που ετοιμάζουν.

   Δεύτερο, υπάρχει το πρόβλημα με όσους βαθμολογήθηκαν πέρυσι κάτω από τη βάση.

   Τρίτο, η διοίκηση άρχισε ήδη και καλεί συναδέλφους για να τους μεταφέρει παρά τη θέλησή τους στην νέα χωματερή.  Όχι μόνο όσους βαθμολογήθηκαν κάτω από τη βάση αλλά και όσους δεν έφυγαν με την εθελουσία και πολλούς άλλους που εσκεμμένα τους άφησε χωρίς αντικείμενο.

   Απέναντι σ’ αυτά δεν μπορεί η διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ να υπεκφεύγει χωρίς να έχει σαφή απόφαση για τι προτείνει για τα μέλη της.

   Σας καλούμε άμεσα σε σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ για να αποφασίσουμε γι’ αυτά τα καθοριστικά ζητήματα.

   Τόσο  για τη στάση στο φετινό αξιολόγιο, όσο και για το πως θα προστατευτούν οι εργαζόμενοι που υπάκουσαν πέρυσι στις εντολές της ΟΜΕ-ΟΤΕ, δεν δέχτηκαν να αξιολογηθούν και βαθμολογήθηκαν με άνωθεν εντολή από τους προϊστάμενους κάτω από τη βάση και τώρα μεταφέρονται σε άλλες υπηρεσίες.

 

   Τέλος σας υπενθυμίζουμε αν και σας είναι γνωστό ότι στις 5 Απριλίου λήγει η διαδικασία του αξιολογίου και οι πρώτοι συνάδελφοι θα έχουν ήδη μεταφερθεί στις «νέες υπηρεσίες».

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

          Τα μέλη του Δ.Σ                                                                                                                 Αθήνα: 19-03-2013

 

 Καστρινάκης Λάμπρος                                     

     Φωλιάς Θανάσης

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …