Επιστολή προς τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΕ.

«Ήρθε η ώρα για να αποφασίσεις

με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις»!

Με τους εργαζόμενους ή με το κόμμα;

 

    Προς στελέχη της ΠΑΣΚΕ και μέλη Ε.Ε των σωματείων του ΟΤΕ:

   Π. Κούτρα – Κ. Ντατσή – Θ. Πιτσικούλη – Κ. Παπαδάκη – Γ. Αντωνίου – Θ. Τασσιό – Α. Παναγιωτακόπουλο – Γ. Παπαμάρκου – Δ. Φούκα – Δ. Καρνάρο – Δ. Αρβανιτοζήση – Γ. Μωραίτη – Δ. Ηγούμενο – Α. Γκινάκη – Ν. Πυλαφά – Σ. Μηλιώνη – Ι. Γραμματίκα και τ’ άλλα στελέχη της ΠΑΣΚΕ….. 

 

   Σύντροφοι:

   Όπως πολύ καλά ξέρετε, ο Παπακωσταντίνου κτυπώντας προσοχή στα παραγγέλματα της Μέρκελ και της D.T ετοιμάζεται να βγάλει υπουργική απόφαση και να κόψει το 25% των μισθών μας.

   Λόγοι στοιχειώδους συνδικαλιστικής αλλά και συναδελφικής δεοντολογίας απαιτούν εσείς που βρισκόσαστε στο ίδιο κόμμα να αντιδράσετε άμεσα.

   Σας καλούμε λοιπόν να μαζέψετε υπογραφές και να απαιτήσετε σαν κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ να μην προχωρήσει σ’ αυτή την ενέργεια, απειλώντας ταυτόχρονα ότι θα κάψετε τις κομματικές σας ταυτότητες

-αν και αυτό θα έπρεπε ήδη να το είχατε κάνει- όπως το έκαναν ήδη αρκετοί σύντροφοί σας στη συνέλευση του ΟΑΣΑ και σε διάφορους άλλους χώρους.

   Αυτό είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνετε. Κατά τα άλλα δεν απαλλάσσεστε από τις ευθύνες σας, όπως και οι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις που δεν προχωράτε σε ενέργειες τέτοιες ώστε να οργανώσουμε όλοι μαζί με τους άλλους εργαζόμενους που αγωνίζονται την αντίσταση μας και να ανατρέψουμε την κατοχική κυβέρνηση του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που εφαρμόζει τις εντολές της τρόικας.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

 Αθήνα 10-01-2011

Υ.Γ:  Επειδή τα στελέχη της ΔΑΚΕ δεν συγκινήθηκαν όταν η ΝΔ παρέδωσε τον ΟΤΕ στην D.T δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι….. Άλλωστε εσείς δηλώνετε σοσιαλιστές. 

Διαβάστε Επίσης

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΆΛΠΗ;

Να παροτρύνουμε τους συναδέλφους να ψηφίσουν στην φυσική κάλπη και όχι ηλεκτρονικά, βάζοντας φυσική κάλπη …