Η χωματερή της OTE-TV, ο ΜΚΟ Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και η κυρία Διευθύντρια….

Η χωματερή της OTE-TV, ο ΜΚΟ Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος
και η κυρία Διευθύντρια….

   Συναδέλφισσες – φοι:
    Από ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο U-Link στις 15-04-2014 πληροφορηθήκαμε ότι το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε ειδική τελετή στις 27-03-2014 στο ξενοδοχείο Intercontinental απένειμε τα βραβεία Sales Excellence Awards 2014.
    Μεταξύ των άλλων εταιρειών που βραβεύτηκαν, σε δεσπόζουσα θέση στη λίστα των βραβευθέντων ήταν η Διεύθυνση της OTE-TV και η κ. Χριστίνα Καρτσιώτου ως Διευθύντρια στην παραπάνω Διεύθυνση, η οποία και βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο «Διευθυντής Πωλήσεων της χρονιάς»!
   Μάλιστα στην συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται ειδική αναφορά με διθυράμβους τόσο για την ομάδα της όσο και προσωπικά για την ίδια:
Η απονομή των βραβείων αποτελεί αναγνώριση των θεαματικών επιδόσεων που σημείωσαν οι πωλητές της Δ/νσης Πωλήσεων Δορυφορικής. Αν και πρόκειται για εργαζόμενους με διαφορετικό εργασιακό υπόβαθρο, χωρίς εμπειρία στις πωλήσεις, κατάφεραν με μία ταχεία εκπαίδευση αλλά κυρίως με το πάθος, την πίστη και την ισχυρή παρότρυνση της κ. Καρτσιώτου να συγκροτήσουν μια πραγματικά δυνατή ομάδα που κατέγραψε συνδέσεις τρεις φορές πάνω από τον αρχικό στόχο.
    
   Ανατρέχοντας στο διαδίκτυο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν ΜΚΟ και ότι κατά καιρούς συνδιοργανώνει από κοινού με την OTE Academy στις σχολές του ΟΤΕ διάφορες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια:
05.06.2013 “ Γίνομαι Καλύτερος Κάθε Μέρα” – εκπαιδευτικό εργαστήρι για ανέργους
To Ινστιτούτο Πωλήσεων της Ελλάδος και η OTEAcademy, στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνδιοργανώνουν 2 κύκλους εκπαιδευτικών εργαστηρίων, με θέμα “Γίνομαι Καλύτερος Κάθε μέρα”.
    
   Επειδή δεν γνωρίζουμε ακριβώς τη διαδικασία και τα κριτήρια αυτής της επιλογής του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, ευελπιστούμε ότι αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση που ενδεχομένως υπάρχει μεταξύ ΟΤΕ και ΙΠΕ, ούτε ότι έχει κάποια ανάμιξη η εταιρεία WEST που ανέλαβε την εκπαίδευση των συναδέλφων που αποσπάστηκαν παράνομα από τη διοίκηση του ΟΤΕ στη Διεύθυνση-Χωματερή της OTE-TV, ούτε φυσικά η εταιρεία που συνδιοργάνωσε την τελετή βράβευσης.
    Άλλωστε υπάρχουν δεκάδες λόγοι που θα μπορούσε να βραβευτεί η εν λόγω κυρία και η Διεύθυνσή της, όπως π.χ:
• Για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας που βιώνουν καθημερινά οι συνάδελφοι στην Διεύθυνσή της και ειδικά όσοι γυρίζουν πόρτα–πόρτα, με αποκορύφωμα τη συναδέλφισσα που νοσηλεύτηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο μετά από δαγκωματιές σκύλου!
• Για τους συναδέλφους που τους υποχρεώνει να πηγαίνουν με τα δικά τους Ι.Χ αυτοκίνητα στα σπίτια των συνδρομητών για πωλήσεις της OTE-TV!
• Για την καθημερινή απαξίωση των περισσοτέρων συναδέλφων με τις ανύπαρκτες και αστείες αναθέσεις έργου και την στοχευμένη αξιολόγησή τους κάτω από τη βάση!
• Για τον συνάδελφο που έστειλε στο πειθαρχικό και τιμωρήθηκε με 2 μήνες προσωρινή απόλυση γιατί επέμενε να ζητάει έγγραφη απάντηση στο εξώδικο που έστειλε για βλαπτική μεταβολή!
• Για την καταπάτηση ΣΣΕ και ειδικά μ’ αυτή που έχει να κάνει με τις εορταστικές άδειες, τις οποίες αυταρχικά και παράνομα έκοψε.
   Οι παραπάνω λόγοι θεωρούμε ότι θα αρκούσαν για να επιβραβεύσουν τόσο την ίδια όσο και τη Διεύθυνση που διευθύνει.
   Τώρα πώς γίνεται να βραβεύεται η παραπάνω Διεύθυνση, να επαινούνται οι συνάδελφοι για την προσφορά τους και η Καρτσιώτου να τους βαθμολογεί στην πλειονότητά τους κάτω από τη βάση και να τους κόβει με το έτσι θέλω τις εορταστικές άδειες, αυτό είναι άλλο θέμα.
   Είπαμε…. στον γερμανικό ΟΤΕ της Deutsche Telekom, των «επενδύσεων», των τεράστιων πακέτων διαφημίσεων και των παχυλών πριμ των διοικούντων, όλα μπορούν να συμβούν!
Συγχαρητήρια κ. Καρτσιώτου, άξιος ο έπαινος και εξίσου άξιος ο μισθός σου!

ΑΣΕ

Αθήνα: 24-04-2014

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …