Η 24ωρη δεν είναι της ΓΣΕΕ είναι δική μας απεργία!

Η 24ωρη δεν είναι της ΓΣΕΕ είναι δική μας απεργία!

   ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ & ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ…

   Εμείς έχουμε τον δικό μας τον ταξικό πόλεμο!

   Η αυριανή 24ωρη απεργία είναι μια στιγμή αυτού του πολέμου. Βέβαια οι στρατηγοί που τον “διευθύνουν” της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ & των δικών μας ΟΜΕ-ΟΤΕ & των άλλων δορυφόρων της εργοδοσίας…βρίσκονται στην απέναντι πλευρά…

   Για να κατευνάσουν τη δική μας οργή που βλέπουν να συσσωρεύεται …παριστάνουν τους απεργούς απέναντι στα αφεντικά τους & κάνουν ό,τι μπορούν για να τους λένε αύριο, είδατε; …κι εμείς κάνουμε ότι απεργούμε κι εσείς κάνετε …τη δουλειά σας… δώστε μας κανά αυτοκίνητο.. κανά δωράκι παραπάνω!

   ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ & ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ
  • ΕΞΩ Η D.T από τον ΟΤΕ- ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ για την εργαζόμενη κοινωνία & των προκλητικών μισθών των G-OLD-EN BOYS and GIRLS που ζουν από τις σάρκες μας!

   ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!

   ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΡΩΣΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΟΥΚΡΑΝΟΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΗ “ΠΑΤ(Ρ)ΙΔΑ” ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

  • Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο, Ρώσων ή Αμερικάνων, δεν θα γίνουμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι & το κρέας για τα κανόνια τους!

   ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ & ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ : ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑ-ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ & ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

   Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμο στον πόλεμο των καπιτα-ληστών!

Υ.Γ: & μια πρόταση…να διαθέσουν τα φετινά μπόνους τους τα στελέχη του ΟΤΕ για τους Ουκρανούς πρόσφυγες… το ξέρουμε πως θα το κάνουν με χαρά, η ευαισθησία τους δεν αμφισβητείται…

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …