ΟΧΙ στο «αξιολόγιο» των απολύσεων των γκαουλάιτερ της D.T!

ΟΧΙ στο «αξιολόγιο» των απολύσεων

των γκαουλάιτερ της D.T!

   Συναδέλφισσες – φοι:                                                                              

   Όπως είναι γνωστό η διοίκηση με εσωτερική ενημέρωση της Γ. Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ε. Παπαδοπούλου καλεί όλους τους εργαζόμενους του ΟΤΕ και της Cosmote να συμμετέχουν ενεργά και φέτος στη διαδικασία του αξιολογίου.

   Για να παραπλανήσει μάλιστα τους εργαζόμενους και να υφαρπάξει την υπογραφή τους έχοντας έτσι τη συναίνεσή τους στην εκτέλεση που τους ετοιμάζουν αναφέρει στην επιστολή της μεταξύ άλλων ότι «η διαδικασία του αξιολογίου αποτελεί ευθύνη αλλά και ευκαιρία για όλους μας»!

   Ξεχνώντας βέβαια ότι τον προηγούμενο χρόνο η ίδια με αντίστοιχη επιστολή της  κάλεσε όλους τους προϊσταμένους να βαθμολογήσουν (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) το σύνολο του προσωπικού με 3 και ένα μεγάλο ποσοστό  κάτω από τη βάση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι και άριστος να είσαι θα πρέπει να βαθμολογηθείς όχι με 5 δηλαδή από 80 έως 100 που αντιστοιχεί το άριστα στη νέα κλίμακα αλλά με 3 δηλαδή από 40 έως 60!!! 

   Την ίδια οδηγία για αντίστοιχη βαθμολογία (αυτή τη φορά προφορικά) έδωσε και φέτος.      

   Όσο για την περίφημη «ευκαιρία για όλους μας» αυτή την ένοιωσαν στο πετσί τους οι 700 συνάδελφοι τους οποίους οι προϊστάμενοι-αρβυλοφύλακες εκτέλεσαν με δική της εντολή στην περσινή διαδικασία, χάνοντας σε πρώτη φάση το κλιμάκιο και το πριμ και σε δεύτερη φάση ετοιμάζουν να τους αποσύρουν στην Transfer Company ή όπως αλλιώς ονομάσουν τη νέα χωματερή που ετοιμάζουν. Ήδη ξεκίνησαν και καλούν για απόσυρση τους πρώτους συναδέλφους!

   Και ενώ η διοίκηση για μια ακόμη χρονιά εφαρμόζει το κατάπτυστο αξιολόγιο των απολύσεων, οι εκφυλισμένοι και εξωνημένοι εργατοπατέρες όχι μόνο δεν στήριξαν τους 700 συναδέλφους που βαθμολογήθηκαν πέρυσι  κάτω από τη βάση αλλά ούτε ανακοίνωση δεν έβγαλαν φέτος, βάζοντας  ουσιαστικά πλάτη στη διοίκηση να το εφαρμόσει και να το επιβάλει.

   Συναδέλφισσες-φοι:

   Εμείς από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε για τους κινδύνους και σας καλέσαμε να μην συναινέσετε και μην υπογράψετε την καταδίκη σας αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από σας δεν μας ακούσατε, τρέχατε να υπογράψετε και τώρα 700 συνάδελφοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.   

   Για να μην βρεθούν αύριο οι πρώτοι 700 ή τα επόμενα χρόνια πολλοί περισσότεροι ένα βήμα πριν την απόλυση, θα πρέπει φέτος η αντίδρασή μας να είναι ομαδική και συντονισμένη.

   Γι’ αυτό, κανένας δεν πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία και πολύ περισσότερο να μην συναινέσει, να μην αποδεχτεί και να μην υπογράψει την απόλυσή του!!!

Μέχρι να αποσυρθεί εντελώς, το  αξιολόγιο των γκαουλάιτερ της D.T: 

  • Δεν υπογράφουμε, δεν συμμετέχουμε, δεν συναινούμε.
  • Αγνοούμε Διοίκηση, Διευθυντές, Προϊσταμένους.
  • Τσαμάζ – Τσαμαζάκια, Γερμανοί και Γερμανοτσολιάδες ας (αυτό) βαθμολογηθούν μεταξύ τους.

   Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τα σωματεία μέλη έστω και την τελευταία στιγμή να αισθανθούν το βάρος των ευθυνών τους, να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να προστατέψουν όπως οφείλουν όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους 700.

 

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

   Αθήνα: 11-03-2013

 

Υ.Γ: Όσοι από τους 700 μας άκουσαν και έστειλαν εξώδικο στη διοίκηση μη αναγνωρίζοντας τη βαθμολογία και τη διαδικασία δικαιώθηκαν, όσοι εμπιστεύτηκαν τους εργατοπατέρες και τους αρβυλοφύλακες τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …