ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ.

Στα πλαίσια της 48ωρης-18 και 19 Σεπτεμβρίου- απεργίας της ΑΔΕΔΥ σε όλο το Δημόσιο Τομέα, την Πέμπτη 19, πραγματοποιείται συναυλία-απεργιακή συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρεται :

“Στόχος η μεγαλύτερη συσπείρωση και ο ενωτικός αγώνας όλων των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στη στόχευση Κυβέρνησης και Τρόικας να συνεχίζουν να «εκτελούν» τους εργαζομένους με αντισυνταγματικές, άδικες, παράνομες απολύσεις είτε με την εφεδρεία, τη διαθεσιμότητα, την «αξιολόγηση» είτε με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που καταργούν οργανισμούς και κοινωνικές υπηρεσίες. Που συνεχίζουν να εξοντώνουν εργαζόμενους και συνταξιούχους με την άθλια λιτότητα και την εργασιακή ζούγκλα που έχουν επιβάλλει παντού διαλύοντας κάθε εργασιακό δικαίωμα.

Αν δεν τους σταματήσουμε, δεν θα  σταματήσουν, μέχρι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ιδιωτών – μεγαλοεπιχειρηματιών, που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να εμπορευματοποιήσουν-ιδιωτικοποιήσουν  τα πάντα για δικά τους και μόνο συμφέροντα.

Αν δεν τους σταματήσουμε, αν δεν συντονιστούμε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών, δεν θα σταματήσουν την εξόντωση μας!

Στη σημερινή συγκέντρωση-συναυλία θα είναι μαζί μας οι :ΜΑΝΟΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

 ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …