Το νέο μοντέλο προϊσταμένου της D.T!

Το νέο μοντέλο προϊσταμένου της D.T!

 

  • Παραβιάζοντας κάθε αρχή δικαίου, μοιράζει τα επιδόματα (εξαιρέσιμα, υπερωρίες, εκτός έδρας, διημερεύσεις) κ.λ.π. κατά το δοκούν όπως αυτός νομίζει, βολεύοντας συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους κατά το πλείστον «ημετέρους».
  • Προτιμά να στέλνει με εκτός έδρας συναδέλφους από άλλους νομούς δίνοντας τους εξαιρέσιμα και υπερωρίες, παρά να βάζει να εργάζονται με ελάχιστες υπερωρίες και εξαιρέσιμα συνάδελφους από τον ίδιο νομό!
  • Ετσιθελικά, εκδικητικά και παράνομα δεν υπέγραφε σε εκλεγμένο συνδικαλιστή και μέλος του Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ τη νόμιμη συνδικαλιστική άδεια που δικαιούταν και τον κυνηγούσε συστηματικά, επειδή ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής ασκούσε το συνδικαλιστικό του έργο επισημαίνοντας καθημερινά τις ατασθαλίες που εντόπιζε.  Μάλιστα ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής αναγκάστηκε να προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας.
  • Έχουν απλήρωτο για 6 μήνες (Φεβρουάριος – Ιούνιος του 2013) οδηγό μισθωμένου οχήματος που ενώ είχε λήξει η σύμβαση του στο επίμαχο διάστημα, αυτοί τον διαβεβαίωναν ότι θα ανανεωθεί και συνέχιζαν να τον χρησιμοποιούν κανονικά, να του υπογραφούν τα παραστατικά και να μην τον πληρώνουν!  Να σημειώσουμε εκτός των άλλων ότι τον συγκεκριμένο οδηγό και ιδιοκτήτη του μισθωμένου τον χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς και σαν κανονικό τεχνίτη (δεν είναι λίγες οι φορές που έβαζε μόνος του εντολές ΝΣ και ΜΤΦ).
  • Με αποκορύφωμα την ώρα που περικόπτει δεδουλευμένα -διημερεύσεις και επιδόματα- στους συναδέλφους, την ίδια ώρα να υπογράφει διημερεύσεις και εκτός έδρας στους υφισταμένους του προϊσταμένους των Τεχνικών Τμημάτων κατά παράβαση της Βασικής Εγκυκλίου 265/9!!!

   Συναδέλφισσες – φοι:

   Τα παραπάνω είναι ελάχιστα από τα έργα και τις ημέρες του Διαμερισματάρχη Κρήτης  -γνωστού και ως Κρητηκάρχη Σηφάκη- (που κάνει σε συνεργασία με ορισμένους υφισταμένους του προϊσταμένους Τεχν. Τμημάτων), ο οποίος παρόλο ότι έχει συνταξιοδοτηθεί συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΤΕ!

   Αυτές του τις «υπηρεσίες» όπως φαίνεται, εκτίμησε ιδιαίτερα η γερμανική διοίκηση του OTE και τον ξαναπροσέλαβε μετά την συνταξιοδότησή του!

   Τις ίδιες υπηρεσίες* εκτίμησαν και οι εκφυλισμένοι και εξωνημένοι εργατοπατέρες παραβιάζοντας το καταστατικό και κάθε έννοια δεοντολογίας , και τον έστειλαν δωρεάν διακοπές με τα προγράμματα ανταλλαγών της ΟΜΕ-ΟΤΕ, πέρυσι στη Σερβία και φέτος στην Κύπρο!!!

  -Συγχαρητήρια κύριοι της διοίκησης που τον ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ και σεις εξωνημένοι εργατοπατέρες που του χαρίσατε τα δυο τελευταία χρόνια δωρεάν διακοπές!

  -Είμαστε σίγουροι….. ότι με τέτοια πρόσωπα και τέτοιες λογικές ο ΟΤΕ θα πάει πολύ μπροστά!

   Εμείς μετά απ’ όλα αυτά εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε:

Στον ΟΤΕ ισχύουν τελικά οι νόμοι και οι κανονισμοί του ΟΤΕ

ή ισχύει το δίκαιο των γκαουλάιτερ της Deutsche Telekom;

 

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 17-10-2013

* Ο Κρητηκάρχης συνεχίζει να αποτελεί βασικό παράγοντα του καταρρέοντος Πασοκισμού στην Κρήτη. Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα, προσπαθούσε να τρομοκρατήσει τους Επιθεωρητές Εργασίας, παρουσία μας, λέγοντάς τους να προσέχουν «γιατί ο πρόεδρος του σωματείου που είναι δικός του είναι και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου»!

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …