1η Απάντηση στις αθλιότητες της Αγ. Συνεργασίας.

Δεν μας εκπλήσσει

η προσπάθεια των εργατοπατέρων της Αγ. ΣΥΝεργασίας και όψιμων υπερασπιστών των συμβασιούχων των πληροφοριακών κέντρων του ΟΤΕ, να κατηγορήσουν την ΑΣΕ.

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι βρισκόμαστε στην πλειοψηφία της ΟΜΕ – ΟΤΕ μαζί με την ΠΑΣΚΕ, τη ΔΑΚΕ και την ΕΣΚ! Και μάλιστα και εμείς μαζί με τους «συνεταίρους» μας «δεν επιτρέψαμε να μιλήσουν στο συνέδριο αυτοί που έχουν τις πλέον ευέλικτες και επισφαλείς εργασιακές σχέσεις».

Μόλις μάθαμε ότι και εμείς μαζί με τους άλλους παίρνουμε περισσότερες ημέρες συνδικαλιστική άδεια επειδή τους χρησιμοποιούμε!!! Οι Γκεμπελίσκοι της Αγ. ΣΥΝεργασίας που τελευταία έχουν μετονομαστεί σε «Ακομμάτιστοι» επιβεβαιώνουν και με την ανακοίνωση αυτή ότι όχι μόνο το έγραψαν αλλά το εννοούν κι όλας το σύνθημα με το οποίο κατέβηκαν στις εκλογές της ΠΕΤ – ΟΤΕ σαν Ακομμάτιστη (κ)ενότητα: « Η Εργασία μας είναι η Ιδεολογία μας».

Οι όψιμοι επίγονοι του Γκέμπελς δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν εναντίον μας το δόγμα τού «πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει…». Αυτή είναι από τις πιο ανώδυνες επιθέσεις που έχουμε δεχθεί. Έχουν κάνει και πολλά άλλα χειρότερα. Για παράδειγμα έχουν δηλώσει μέχρι και μάρτυρες κατηγορίας σε μήνυση που έγινε εναντίον μας. Δεν μάθαμε και μαζί με εμάς οι νέοι συνάδελφοι που δήθεν υπερασπίζονται ότι:

 Την ηγεσία της ΟΜΕ – ΟΤΕ την αποτελούν διαχρονικά και μέχρι σήμερα η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και η Αγ. ΣΥΝεργασία.

  1. Οτι μεταξύ των άλλων κατορθωμάτων τους, διαπραγματεύτηκαν μαζί με τους δυό συνεταίρους τους ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, προπαγάνδισαν και συμφώνησαν την επαίσχυντη Εθελουσία του ΟΤΕ που ξεπούλησε τα εργασιακά δικαιώματα της νεολαίας.
  2. Ότι η ΔΑΚΕ δεν αποτελεί γι’ αυτούς αντίπαλη δύναμη αλλά συναλλάσονται κάθε τόσο μαζί τους και μάλιστα στο προηγούμενο συνέδριο τους πριμοδότησαν με τα ανάλογα «κουκιά» και έβγαλαν έναν αντιπρόσωπο παραπάνω στη ΓΣΕΕ για να εκλεγεί ο περιπλανόμενος των καναλιών καθοδηγητής τους κ. Στρατούλης.
  3. Ότι όλ’ αυτά τα χρόνια όλοι μαζί ανέθρεψαν το δουλεμπόριο στον ΟΤΕ, τμήμα του οποίου αποτελούν οι εργαζόμενοι που απέναντι τους σήμερα προσπαθούν να απενοχοποιηθούν.
  4. Ότι πράγματι υπάρχουν συνδικαλιστές που με τις πλάτες των εργαζόμενων φοιτητών έχουν πάρει πλήρη απαλλαγή από την εργασία και όχι μόνο «περισσότερες μέρες συνδικαλιστική άδεια». Μόνο που αυτοί οι συνδικαλιστές ανήκουν στην παραπάνω ηγεσία ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ και Αγ. ΣΥΝεργασία. Ούτε θα μάθουμε ότι ο εκπρόσωπος της ΑΣΕ (αυτός είναι ο αριστερός συνδικαλιστής όπως γράφουν στην ανακοίνωση τους οι συνάδελφοι των call centers που ζήτησε από το μικρόφωνο να τους δωθεί ο λόγος) έχει δεμένο ακόμα το χέρι του στην προσπάθειά του να τους προστατέψει απο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν.

Για όσους αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν μια αριστερή δύναμη να συμπεριφέρεται έτσι κι αν όσα γράφουμε αληθεύουν, μπορεί να καταφύγει στην ιστοσελίδα μας ή να ρωτήσει τους εργαζόμενους του ΟΤΕ και όσους παρεβρίσκονταν στο προχθεσινό συνέδριο της ΟΜΕ – ΟΤΕ.

Αθήνα: 12-05-2009

Διαβάστε Επίσης

Απόφαση Δικαστηρίου για την παράνομη και αντικαταστατική εκλογή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων της CTS στις εκλογές του Ιουλίου 2021

Η ΑΣΕ-ΟΤΕ από την γέννηση της, 40 χρόνια τώρα, χαρακτηρίζεται για την καθαρότητά της και …