Οι μαθητευόμενοι μάγοι της D.T ξαναχτύπησαν!

Οι μαθητευόμενοι μάγοι της D.T ξαναχτύπησαν!

   Εφευρετικοί και πολυμήχανοι. Κάθε τόσο και μια καινούργια ρηξικέλευθη απόφαση.

    Βάζουν τα δυνατά τους για να μην πλήττουμε.

    Μοχθούν για την «αναμόρφωσή» μας στην καινούργια εποχή που ανέτειλε, με τη διακυβέρνηση του Herr Ραιχενμπαχ και την κυριαρχία του Δ’ Ράιχ στη μνημονιακή Ελλάδα.

    Αυτή τη φορά δεν έφεραν Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, για να μας επιτηρήσουν όπως πρόπερσι.

    Έφεραν πιο κοντινούς μας, γείτονες βαλκάνιους. 

    13 τεχνικοί από 6 τεχνικά τμήματα της Αττικής (Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Αλυσίδας, Άρεως, Χαλανδρίου και Σόλωνος) πήραν εντολή προχθές και παρέλαβαν από το Δ. Μέγαρο ισάριθμους μάνατζερς που τους συνόδευσαν στις συνδέσεις και στις βλάβες των τηλεφωνικών γραμμών.

    Κροάτες, Ρουμάνους, Σλοβένους, υπηκόους του Μοντενέγκρο, διευθυντές της ΜakedonskiTelekom(όπως επίσημα τους διαπίστευσε ο ΟΤΕ) και έναν Γερμανό από τη μαμά εταιρία.

    Εισέβαλαν στους κατανεμητές, άνοιγαν καφάο, έμπαιναν απρόσκλητοι στα σπίτια των συνδρομητών, για ν’ αποκτήσουν «άμεση αντίληψη» από τον τρόπο δουλειάς των τεχνικών του ΟΤΕ και στη συνέχεια σαν καλοί μάνατζερς  Kaposτους ονόμαζαν στο Γ’ Ράιχ- να κάνουν τις ανάλογες εκθέσεις προς το μεγάλο αφεντικό στο Βερολίνο!

    Ανυποψίαστοι πελάτες του ΟΤΕ έβλεπαν τα παράταιρα ζευγάρια να μπαίνουν στα σπίτια τους για τη σύνδεση των τηλεφώνων, ένας ρώτησε τον τεχνικό μας παρατηρώντας ότι η «τεχνικός» που τον συνόδευε δεν συμμετείχε στην τηλεφωνική σύνδεση:  Γυναίκα σου είναι;

    Τραγελαφικές καταστάσεις μετά την επιτυχημένη κατά τους πολιτικούς και τηλεοπτικούς «μπουμπούκους» ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.

    Κατά τ’ άλλα οι μπίζνες isbusiness.

    Η D.T από τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου του 2012 μόνο, έβγαλε (410,4 εκ. ευρώ) περισσότερα από τα 390 εκ. ευρώ που πλήρωσε στο ελληνικό δημόσιο για να αρπάξει τον ΟΤΕ!

    Ο εθνικός κατασκευαστής Μπόμπολας έφτιαξε με παραγγελία της D.Tένα τεράστιο κτήριο σε μια ερημική περιοχή, χιλιόμετρα έξω από το Κορωπί και το ενοικίασε για 30 χρόνια!

    Σ’ αυτό το σύγχρονο εργασιακό γκέτο μάντρωσαν 1600 εργαζόμενους που ξοδεύουν τουλάχιστον 2 ώρες επιπλέον στο πήγαινε-έλα και ανατρέπεται έτσι ο οικογενειακός τους προγραμματισμός.

    Τι να κάνουν όμως, πειθάρχησαν στις εντολές του μεγάλου αφεντικού.

    Η «αναμόρφωση» (ανασυγκρότηση ονομάζεται στη γλώσσα του Δ’ Ράιχ) χρειάζεται θυσίες, γιατί όπως είναι γνωστό Αρμπάιτ Μαχτ Φράι (η εργασία απελευθερώνει).

    Κάθε μέρα βομβαρδίζεται η καθημαγμένη ελληνική κοινωνία από διαφημίσεις για ραντεβού με χρονοχρέωση του νοσηρού ΕΟΠΥΥ και των δημόσιων κατά τ’ άλλα νοσοκομείων.  Η χρέωση είναι ίδια με τα ροζ τηλέφωνα.

    Το χορό σέρνει η D.T. Η κοινωνική προσφορά του ιδιωτικοποιημένου ΟΤΕ προς τους ταλαίπωρους ασφαλισμένους.

    Είπαμε όμως οι μπίζνες isbusiness.

    Δεν έχουμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι θα προβληθούν όλα αυτά και τόσα άλλα τα οποία έχουμε καταγγείλει μέχρι σήμερα από τα περιβόητα ΜΜΕ.

    Οι 5 οικογένειες που τα διευθύνουν και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους είναι μπουκωμένοι εκτός των άλλων με διαφήμιση από την D.T.

    Ούτε η εκφυλισμένη και καλολαδωμένη «με συνδικαλιστικούς μισθούς, πολυτελή αυτοκίνητα κ.λ.π.» συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΟΜΕ-ΟΤΕ αντιδρά.

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι εργαζόμενοι ρώτησαν το σωματείο τους τι να κάνουν.

    Η ΑΣΕ πρότεινε να αρνηθούν οι τεχνικοί μας να τους συνοδεύσουν και να τους βάλουν στα σπίτια των συνδρομητών – πελατών.

   Όμως ο ανεκδιήγητος δακίτης πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Λάμπρου δεν έβλεπε κανένα πρόβλημα σ’ αυτή την μεθόδευση της D.T.

    Οι λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» που στηρίζουν τον παραπάνω πρόεδρο εποίησαν ως συνήθως…. την νήσσαν!

    Είπαμε όταν τρώνε δεν μιλάνε… Όμως εμείς θα επιμένουμε.

    Γιατί και στην πιο βάρβαρη εποχή κάποιος πρέπει να λέει την αλήθεια! 

    Το πρόβλημα όμως παραμένει, μετά την αποτυχία της Βαβέλ σε ποια γλώσσα θα επικοινωνούμε με την πανσπερμία των γλωσσών που χρησιμοποιούν οι υποτελείς της D.T; 

    Πρόταση: Ν’ αρχίσουν πάραυτα εντατικά μαθήματα γερμανικής γλώσσας.

    Όσοι εργαζόμενοι παραμείνουν ανεπίδεκτοι… να απολύονται…..  έτσι δε θα χρειαστούν άλλα προσχήματα για τις προσεχείς εφεδρείες και απολύσεις που ετοιμάζουν.

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Υ.Γ.1 Ε.όχι και Μακεντόνσκι, είπε ένας… Κάποιον τον έβριζαν χυδαία: -ρε μπήξε ρε δείξε… ρε – ποιόν είπες ρε, ρε; Του λέει εκείνος.

Υ.Γ.2 Οι καλοταϊσμένοι «συνεργάτες» μέσα και έξω από τον ΟΤΕ και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (είπαμε γιατί) δεν διαμαρτύρονται πια ούτε για το «ρε». 1) γιατί η κατανομή των ρόλων ανήκει στο αφεντικό και 2) γιατί στόχος τώρα είναι οι μελαμψοί –μη ανήκοντες στην Αρία φυλή- μετανάστες. Εκεί πρέπει να στραφεί το μίσος των εξαθλιωμένων στρωμάτων…  Είπαμε οι μπίζνες isbusiness!

Υ.Γ.3 ….Εννοείται ότι ούτε οι εγέρθητω θα πάρουν εντολή για πογκρόμ κατά των ξένων επικυρίαρχων.  Ξέρουν πολύ καλά ποιός είναι το αφεντικό, ποιόν υπηρετούν και ποιός δημιούργησε την ιδεολογική τους μήτρα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ 

Αθήνα: 12-09-2012

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

 Από πότε συνάδελφε έχεις να δεις αύξηση στον μισθό σου; Πόσο ακόμα θ’ αντέχεις την …