Η ΟΜΕ-ΟΤΕ βρήκε τον «εχθρό» στον δρόμο προς το ΙΚΑ.

    Η ΟΜΕ-ΟΤΕ βρήκε τον «εχθρό»

                    στον δρόμο προς το ΙΚΑ

Συνάδελφοι Συναγωνιστές & Φίλοι,

Οι τελευταίες ανακοινώσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ, αποδεικνύουν το μέγεθος της γελοιότητας και της ανικανότητας των διοικούντων της.

Δυστυχώς τις κρίσιμες αυτές στιγμές που διέρχεται το Προσωπικό του πάλαι ποτέ Κρατικού ΟΤΕ, στερούμεθα των υπηρεσιών ικανών και έντιμων συνδικαλιστικά-πολιτικά ηγετών συνδικαλιστών.

Αντί να απαντήσουν στα καυτά ερωτήματα των συναδέλφων

πχ. Στρατιωτική θητεία, Ένταξη στο ΙΚΑ, Αποχωρήσεις Προσωπικού, Διάλυση Υπηρεσιών, Ξεπούλημα της συντήρησης, Διάλυση των Τεχνικών Περιοχών, κτλ. Καταφεύγουν σε εκδόσεις  ανακοινώσεων με υβριστικό και  πολεμοχαρές περιεχόμενο ανάλογο της πνευματικής διάστασης του συντάκτη τους.

Φυσικά δεν ευθύνονται μόνο ο Παναγόπουλος και ο Οικονόμου που τις υπογράφουν  αλλά όλη η Πασοκική Νομενκλατούρα και οι συνοδοιπόροι τους (ΔΑΚΕ & ΣΥΝ) στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Είναι γνωστό ότι η οικονομική εξαθλίωση δημιουργεί  ηθική κατάπτωση. Στα πλαίσια αυτής της κοινωνικής αντίληψης επινοήθηκαν οι αδρά αμειβόμενες συνδικαλιστικές θέσεις  με συνέπεια την εμφάνιση του δεύτερου συνθετικού της πρότασης. Έτσι άρχισε η εξαφάνιση του κύρους των ηγετών συνδικαλιστών και η πτώση της αγωνιστικής ικανότητας που παραδοσιακά διέκρινε συνδικαλιστές και απλούς εργαζόμενους στον ΟΤΕ.

Το Προσωπικό περιμένει μια απάντηση κύριε Παναγόπουλε και Οικονόμου (μιας και υπογράφετε……..)

Ποιοι είναι οι γνωστοί ανεύθυνοι και επικίνδυνοι τυχοδιώκτες της ΑΣΕ;

Ο Κουτσουβάς ο Γιώργος (μέλος  του Διοικ/κού Συμβουλίου της ΟΜΕ),  ο Φασάκης ο Σταύρος ή ο Μπρόφας ο Παναγιώτης (μέλη του ΔΣ της ΠΕΤ).

Εμείς, δεν ψηφίσαμε ούτε την ψευτοσύμβαση του 2003 που υπογράψατε με τους συνοδοιπόρους σας, ούτε συμφωνήσαμε με την ένταξη στο ΙΚΑ, ούτε έχουμε αποδεχτεί  το ξεπούλημα του ΟΤΕ.  Πολεμήσαμε και πολεμάμε τόσο το δουλεμπόριο,  όσο την πονηρή  πολιτική των πριμ υπεραπόδοσης, και την ολέθρια πολιτική διάλυσης υπηρεσιών.

Ποιος είναι ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης που έχει ιδιοτελείς σκοπούς;

Ο Κουτσουβάς ο Γιώργος της  ΑΣΕ  ή ο Παναγόπουλος που άφησε τον Περισσό και εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ και αναρριχήθηκε στην κλίμακα της Κυβερνητικής Νομενκλατούρας του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί κ πρόεδρε της ΟΜΕ!

Ποιος είναι ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης που έχει ιδιοτελείς σκοπούς;

Ο Κουτσουβάς ο Γιώργος που βρίσκεται  από τις 7:00 το πρωί με τα κατσαβίδια του στον πάγκο εργασίας του στον Κολωνό ή εσύ Παναγόπουλε και τα περισσότερα μέλη της ΕΕ, που έχετε να δουλέψετε πάνω 15 χρόνια, καλοπερνώντας υπεραμοιβόμενοι από τα συνδικάτα. (Συνδρομές μελών)

Ποιος έχει προσωπικά και παραταξιακά αδιέξοδα;

Τα στελέχη της ΑΣΕ ή εσύ Παναγόπουλε που περιμένεις καθοδήγηση από τον Ηλείας (Κουτσούκο) για την αναδιάρθρωση της ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Ποιος σπεκουλάρει, ποιος λαϊκίζει και  ποιος ψεύδεται;

Εμείς της ΑΣΕ ή ο άξιος του επωνύμου του Πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ και εκπρόσωπος στο ΤΑΠ-ΟΤΕ (και με δικό σου) χρίσμα κύριε Παναγόπουλε. Ο άνθρωπος που εξευτελίστηκε δημόσια από την κ. Παναγιωταρέα στην τηλεόραση, αυτός ο αριβίστας σύντροφός σου που περιμένει τον Κουτσούκο από την Ηλεία να ρυθμίσει τις δικές σας διαφωνίες.

Εμείς στην ΑΣΕ, δεν περιμένουμε κανένα.

Καλύπτουμε όλο το πολιτικοϊδεολογικό φάσμα  του ΟΤΕ. Αυτό το γνωρίζετε καλά! Είμαστε σύνολο τάσεων, γι αυτό έχουμε εντάσεις.  (νόμος του ΟΗΜ).

Δυστυχώς για σας διαρκώς αυξανόμαστε χωρίς την βίαιη εγγραφή εκτάκτων που επιβάλατε. Είμαστε η ανερχόμενη δύναμη στο Εργατικό Κίνημα.

  • ΑΣΕ είναι όλοι όσοι αντέδρασαν στην πολιτική  ΠΡΙΜ.
  • ΑΣΕ είναι όσοι αντιδρούν στην ένταξη του ΤΑΠ-ΟΤΕ στο ΙΚΑ.
  • ΑΣΕ είναι όσοι αντιδρούν στην διάλυση των τεχνικών περιοχών.
  • ΑΣΕ είναι αυτοί που διεκδικούν επίδομα και άδεια ΟΘΟΝΗΣ.
  • ΑΣΕ είναι αυτοί που αντιδρούν στην διάλυση των βλαβοληπτικών.
  • ΑΣΕ είναι αυτοί που διεκδικούν την στρατιωτική θητεία.
  • ΑΣΕ είναι αυτοί που αντέδρασαν στο κόψιμο του εκτός έδρας.
  • ΑΣΕ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Τα Συνέδρια σας και τα ΔΣ, με τους Διευθυντές, τους προϊστάμενους και τα κομματικά στρατιωτάκια, δεν εκφράζουν τους εργαζόμενους, τις αγωνίες τους και τα προβλήματα τους. Δεν είναι Συνδικαλιστικό Κίνημα υπέρ των εργαζομένων.

 Δεν μπορεί πλέον το προσωπικό να ξεχωρίσει ποιος είναι ο εργοδότης και ποιος ο συνδικαλιστής εκπρόσωπος του.

Συνάδελφοι,

εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής, στο Δίκτυο, στις Εγκαταστάσεις, στα ΤΕΚ, στα καρτοτηλέφωνα, στα εργαστήρια, στις Δευτερεύουσες, κλπ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΕ, γιατί όλοι μαζί στα παραπάνω προβλήματα είμαστε κόντρα στην ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

            Αγαπητοί ηγέτες της ΟΜΕ-ΟΤΕ, Καλά φάγατε , καλά ήπιατε. Ευχαριστείστε τουλάχιστον αυτούς που σας κέρασαν. (αυτούς που σας συντηρούν). Αλλά που φιλότιμο!!!!!!!

            Σήμερα το μόνο που έχετε να προσφέρεται στους εργαζόμενους, εάν θέλατε να προσφέρεται είναι να γυρίσετε στην παραγωγή, να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο.

Συνάδελφοι,

συνεχίστε να υπογράφετε τα υπομνήματα σας που λενε:

                ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.

Είμαστε χιλιάδες και είναι 120

 

Για την ΑΣΕ

Κουτσουβάς Γιώργος

ΔΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

18-12-2003

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …