Θαυμάστε τους!!!

Νέα ήθη και έθιμα από τους εκφυλισμένους εργατοπατέρες!

Συναδέλφισσες – φοι:  

Την ώρα που η διοίκηση της D.T με δελτίο τύπου πανηγύριζε την “επιτυχία της” να μειώσει κατά 15% τις σταθερές θέσεις εργασίας  (οδηγώντας με εκβιαστικά διλλήματα 1517 συνάδελφους σε εθελούσια εφεδρεία απόλυση),  την ίδια ώρα, κομματιαστοί (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΕΣΚ ) και ακομμάτιαστοι εργατοπατέρες, χωρίς αιδώ, την κάλεσαν στο πολιτιστικό και γλέντησαν παρέα!

Όλα αυτά την στιγμή που η ανάλγητη διοίκηση είχε ήδη ανακοινώσει σαν αναπλήρωση των 1517 χαμένων θέσεων, την πρόσληψη 300 εργαζόμενων των 586 ευρώ όχι μέσα από τον ΟΤΕ αλλά μέσω της δουλεμπορικής  OTEplus!

  Οι φωτογραφίες  είναι από το γλέντι στις 11 Γενάρη και μιλούν από μόνες τους.

glenti tsamaz 6

glenti tsamaz 4

glenti tsamaz 5

glenti tsamaz 8

glenti tsamaz 3

glenti tsamaz 1

glenti tsamaz

glenti tsamaz 2

glenti tsamaz 7

 

Μπράβο λεβέντες μας, στην υγειά σας και πάντα τέτοια!!!

 

Υ.Γ:  Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνδικαλισταράδες μας, τρώνε, πίνουν και γλεντάνε παρέα με τη διοίκηση!!!

   Είχε προηγηθεί και πάλι στο πολιτιστικό «συνάντηση γνωριμίας» (έτσι την ονόμασαν) της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τον κ. Τσαμάζ  όταν ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος και ακολούθησε (με αφορμή τη μεταφορά στο νέο κτίριο στο Κορωπί), διαπαραταξιακό τραπέζωμα της διοίκησης στους εργατοπατέρες τον Αύγουστο  σε πολυτελή ταβέρνα των Βριλησσίων παρουσία του κ. Τσαμάζ,  και εκπροσώπων της κατασκευάστριας εταιρείας του Μπόμπολα!

  Εκεί επισφραγίστηκε η συμφωνία παράδοσης των 1600 συναδέλφων (έναντι μιας κάρτας απεριορίστων διαδρομών) στις αγροτικές φυλακές της D.T στο Κορωπί!


Διαβάστε Επίσης

ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ; ή ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ;

Νοιάζεστε; εκεί πάνω ψηλά στο Μέγαρο, που η Αθήνα έχει βουλιάξει από καλωδιακές βλάβες λόγω …