Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Αύριο 10 Απρίλη στο ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ Χανίων δικάζονται ο Περιφερειακός Διευθυντής  Νοτίου Ελλάδος του ΟΤΕ  Ε. Ζαχαριουδάκης, ο τεχνικός προϊστάμενος και ο υπεύθυνος έργου στα Χανιά  Γ. Μαραγκάκης και Γ. Ρουσσάκης, για παραβίαση του Νόμου 1264 κατά του τότε Προέδρου της Τοπικής Διοικούσας ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων και νυν μέλους του Κεντρικού Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ Λάμπρου  Καστρινάκη.

   Τα κρούσματα διώξεων δραστήριων συνδικαλιστών από την Deutsche Telekom όλο και πληθαίνουν.

   Όσοι επιμένουν να αγωνίζονται για τα εργατικά συμφέροντα, να αποκαλύπτουν και να καταγγέλλουν τις παρανομίες της εργοδοσίας για τις παραβιάσεις του απορρήτου, τα εργατικά ατυχήματα, την εντατικοποίηση και την εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom μπαίνουν στο στόχαστρο.

   Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος, εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές, μαζί με τους υφισταμένους του, τον «απέσυραν» ετσιθελικά στο «ψυγείο» για να τον απομονώσουν από τους εργαζόμενους που εκπροσωπούσε και για να μην μπορεί να αποκαλύπτει και να παρεμβαίνει στις παντοειδείς αυθαιρεσίες των εργολάβων στο νομό Χανίων.

   Οι παραπάνω παραπέμπονται μετά από πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων  που επιβεβαιώνει την συνδικαλιστική δίωξη και την  παραβίαση του συνδικαλιστικού νόμου 1264 η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Η εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom δεν θα περάσει!

ΑΣΕ

Αθήνα: 09-04-2019

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …