Έβαλαν ταφόπλακα στο ιστορικό σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ!

Έβαλαν την ταφόπλακα στο ιστορικό σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ!!!

   
Μόλις τελείωσε η έκτακτη Συνέλευση Αντιπροσώπων της ΠΕΤ-ΟΤΕ με θέμα την αλλαγή του Ονόματος και του Καταστατικού του ιστορικού σωματείου της ΠΕΤ-ΟΤΕ, από Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών ΟΤΕ σε Σύλλογο εργαζομένων «Cosmote Technical Services»!!!
   
Στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε στους 86 παρόντες… 72 ψήφισαν ΝΑΙ και 14 ΟΧΙ.
   
Από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι μόνο οι ηγεσίες των παρατάξεων που έφεραν την εισήγηση για τροποποίηση του καταστατικού στην παρούσα φάση (Δ)ΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ (Συναδελφική Αλληλεγγύη), ΕΣΚ (ΠΑΜΕ) και το γκρίζο μόρφωμα των δήθεν «Ακομμάτιστων» εξωνημένες και εκφυλισμένες αλλά στον κατήφορο τους ακολούθησαν και όλοι οι σύνεδροι των παρατάξεων τους!!!
   
Όλοι λοιπόν οι σύνεδροι των παραπάνω παρατάξεων και της Αγωνιστικής Συνεργασίας που αρχικά φαίνονταν πως διαφωνούσε, τελικά λέρωσαν το όνομά τους και ψήφισαν ΝΑΙ στην τροποποίηση, βάζοντας όλοι μαζί οριστικά και τελεσίδικα την ταφόπλακα στο ιστορικό σωματείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ σβήνοντας σε μια μέρα την 88χρονη ιστορία αγώνων!
 
 Απ’ ότι φαίνεται σε όλους τους -σ’ αυτούς που δεν μεταφέρονται αλλά και σ’ αυτούς που μεταφέρονται- τους αρέσει η μεταφορά στα εργασιακά Νταχάου της D.T και γι’ αυτό ψήφισαν σήμερα την αλλαγή του ονόματος και του καταστατικού πολύ πριν μεταφερθούμε…
Περισσότερα προσεχώς…

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …