Αλήτες – Λέρες – Εργατοπατέρες.

Έπεα πτερόεντα των δοσίλογων της (Δ)ΑΚΕ.

   Μετά το συνδικαλιστικό πραξικόπημα της ΕΣΚ-(Δ)ΑΚΕ και «λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων», οι ανακοινώσεις που βγαίνουν από την ΕΣΚ είμαστε βέβαιοι ότι γράφονται ή στα γραφεία της (Δ)ΑΚΕ ή ακόμα χειρότερα στα σκοτεινά υπόγεια της σύγχρονης καραμπινιερίας που διευθύνει τον ΟΤΕ.

   Οι ανακοινώσεις αυτές δεν είναι μόνο χυδαίες, γκεμπελικές και ασυνάρτητες αλλά δεν έχουν κανένα ίχνος εργατικού πολιτισμού, εντιμότητας ούτε καν αστικής ευγένειας, πόσο μάλλον ταξικού συνδικαλισμού, εργατικής δημοκρατίας, αριστεροσύνης ή κομμουνισμού.

   Είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κάποιος το παραλήρημά τους. Αντί να απαντήσουν γιατί έγιναν φερέφωνα και υποτακτικοί της (Δ)ΑΚΕ, την μια μας αποκαλούν παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την άλλη ότι είμαστε κολαούζοι του Παναγόπουλου – Κιουτσούκη, που ούτε καν τους ξέρουμε, σήμερα, δεν απαντούν σ’ αυτά που τους καταλογίζει η ΑΣΕ αλλά… βρίζουν τον Φωλιά!

   Σήμερα θα απαντήσουμε στις ύβρεις. Για τα γελοία επιχειρήματα που χρησιμοποιούν για να καλύψουν το συνδικαλιστικό πραξικόπημα θα επανέλθουμε. Οι εργαζόμενοι όμως και κυρίως οι ψηφοφόροι τους όχι μόνο τους έχουν πάρει χαμπάρι αλλά νοιώθουν αηδία γι’ αυτό που έκαναν.

   Απ’ ότι φαίνεται, η εξωνημένη ηγεσία της ΕΣΚ βρισκόμενη σε διατεταγμένη υπηρεσία έναντι πινακίου φακής -μιας έδρας στην εκτελεστική στην ΟΜΕ-ΟΤΕ και ενός αντιπροσώπου στην ΓΣΕΕ με την στήριξη και την ψήφο της (Δ)ΑΚΕ- όχι μόνο χυδαιολογεί αλλά αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στο βρώμικο πόλεμο που διεξάγει τα τελευταία χρόνια η εργοδοσία και οι εργατοπατέρες της κατά της ΑΣΕ.

 Το καινούργιο εδώ είναι, η «επιχείρηση αποδόμηση προσωπικότητας» κατά του Θανάση Φωλιά.

   Αναφέρουν βρώμικα και προκλητικά οι γκεμπελίσκοι της ΕΣΚ «ο έρωτας, ο βήχας,  ο παράς και η στήριξη του επικεφαλής της ΑΣΕ στο ΣΥΝΕΝΑ (ΠΑΣΚΕ) και στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ δεν κρύβονται…»

   Ποιος έρωτας και ποιος παράς αργυρώνητοι της ΕΣΚ; Κοιτάτε την φάτσα σας στον καθρέφτη και ότι βλέπετε το γράφετε εναντίον της ΑΣΕ;

   Ναι, είστε αργυρώνητοι. Δηλαδή τα πιάνετε, λαδώνεστε κανονικά παντελονιάζοντας συνδικαλιστικούς μισθούς, κάθε μήνα, κάθε χρόνο. Αν τα αρπάζετε και απ’ αλλού έτσι που καταντήσατε δεν το ξέρουμε… ο χρόνος θα δείξει… πράγματι, το χρήμα δεν κρύβεται. 

   Εμείς όμως μιλάμε… με αποδείξεις και ονόματα.

   Ο στοχοποιημένος λοιπόν επικεφαλής της ΕΣΚ, τα 6 χρόνια που ήταν στο προεδρείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ πήρε 30.000 ευρώ συνδικαλιστικό μισθό. Τα 3 χρόνια που ήταν στο προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ πήρε 16.200 ευρώ συνδικαλιστικό μισθό. Αντίστοιχα ποσά έπαιρναν και παίρνουν όλοι οι εκλεγμένοι σε προεδρεία εκπρόσωποι της ΕΣΚ όπως και των άλλων παρατάξεων.

   Πόσους συνδικαλιστικούς μισθούς όμως έχουν πάρει οι εκπρόσωποι της ΑΣΕ; 0, μηδέν, ζερό, δεκάρα τσακιστή! Γιατί; Γιατί πιστεύουμε ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι πόρνη αλλά να μην το δείχνει αλλά και να είναι τίμια και να το δείχνει! Ο νοών νοείτω.  

   Περιμένουμε λοιπόν αποδείξεις, ξεφτιλισμένοι γκεμπελίσκοι της ΕΣΚ;

   Που είναι ο παράς; Οι εκπρόσωποι  της ΑΣΕ δεν πήραν ποτέ συνδικαλιστικό μισθό από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Τα άφησαν όλα στα ταμεία των σωματείων.

   Δηλαδή, διαχρονικά, οι Φασάκης, Μπρόφας, Στεφανής, Φαρακλιώτης και Φωλιάς άφησαν όλους τους συνδικαλιστικούς μισθούς στα ταμεία της ΠΕΤ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

   Ο σημερινός εκπρόσωπος της ΑΣΕ Φωλιάς, στα τελευταία 4,5 χρόνια που είναι στο προεδρείο της ΠΕΤ αλλά και στα προηγούμενα 3 που ξαναήταν, έχει αφήσει στο ταμείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ 38.000 ευρώ και συνεχίζει μέχρι σήμερα να μην παίρνει τους συνδικαλιστικούς μισθούς.

   Που είναι λοιπόν ο παράς αργυρώνητοι της ΕΣΚ;

Και λίγα λόγια… περί έρωτος.

   Στο τελευταίο Δ.Σ της ΟΜΕ-ΟΤΕ όλες μαζί οι παρατάξεις, αφού στο συνέδριο αλληλοκατηγορήθηκαν, βρίστηκαν, τσακώθηκαν και επιδόθηκαν σε ένα διαρκή και αέναο καρεκλοπόλεμο, στο τέλος αγκαλιάστηκαν, μοίρασαν τις καρέκλες και αλληλοψηφίστηκαν.

   Αυτό κάνουν κάθε φορά. Μαλώνουν, βγάζουν ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, καταγγέλλουν η μια την άλλη αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι ο καυγάς… ήταν για το πάπλωμα.

   Η ΑΣΕ, από την  ίδρυση της μέχρι σήμερα, ποτέ δεν ψήφισε καμία άλλη παράταξη αλλά διεκδικεί μόνο τις θέσεις που τις αντιστοιχούν από τις ψήφους των εργαζομένων.   

   Οι αποδείξεις:

   Ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ Φούκας ΠΑΣΚΕ(ΣΥΝ 1) πήρε 34 ψήφους. Ο γενικός γραμματέας Λάμπρου (Δ)ΑΚΕ πήρε 34. Ο αναπληρωτής Διεθνών Σχέσεων Περράκης ΕΣΚ πήρε 34 ψήφους!…. στους 35.

   Η ΕΣΚ και πριν αλλά και μετά το πραξικόπημα δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως έκανε πάντα, να ψηφίσει και την ΠΑΣΚΕ και την ΔΑΚΕ. Αυτά τα ίδια πρόσωπα που στην ΓΣΕΕ αποκαλεί εργοδοτικούς και συνδικαλιστική μαφία!

   Τα ονόματα τώρα:

   Σύνεδροι για την ΓΣΕΕ και στο προηγούμενο και στο τωρινό νόθο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ εκλέχτηκαν οι:

   Από την ΔΑΚΕ:  Λάμπρου, Δρίτσας, Κατσαρός και Σιδηρόπουλος.

   Από την ΠΑΣΚΕ: Φούκας, Αρβανιτοζήσης, Κατσιαμάκης και Παπαμάρκου.  

   Αυτοί όλοι αποτελούν ένα σημαντικό μέρος από την… συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ.

   Μ’ αυτούς συναλλάσσονται, μ’ αυτούς αλληλοψηφίζονται, αυτούς νομιμοποιούν στα συνέδρια και στα Δ.Σ, μ’ αυτούς μαζί  έκαναν το πραξικόπημα κατά της ΑΣΕ.

   Τα γράφουμε γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι, η ηγεσία και οι άλλοι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τα έργα και ημέρες των «συντρόφων» τους του ΟΤΕ.  Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι τα ξέρουν και ότι τα εγκρίνουν.  

   Που είναι λοιπόν ο έρωτας της ΑΣΕ με την ΠΑΣΚΕ ή οποιαδήποτε άλλη εργατοπατερική παράταξη, πανάθλιοι συκοφάντες της ΕΣΚ;

   Η ΑΣΕ δεν κατέβασε καν ψηφοδέλτιο για την ΓΣΕΕ ούτε και ψήφισε καμία άλλη παράταξη. Είχε 5 ψήφους και έριξε 5 άκυρα ψηφοδέλτια και στο Δ.Σ της ΟΜΕ -μετά το νόθο συνέδριο- έκανε δήλωση και απείχε από την ψηφοφορία.

  Αλλά εδώ, όπως φαίνεται με αποδείξεις και ονόματα, δεν πρόκειται περί έρωτος της ΕΣΚ με την συνδικαλιστική μαφία της ΟΜΕ και της ΓΣΕΕ. Περί… συνδικαλιστικής παρτούζας πρόκειται!!! 

   Ντροπή και αίσχος, αχρείοι.

ΑΣΕ

Αθήνα: 21-11-2019

  Υ.Γ 1:  Και μην μας πείτε ότι τους συνδικαλιστικούς μισθούς τα παίρνετε για την παράταξη, το κόμμα ή για την φουκαριάρα την μάνα σας. Από το σωματείο τα παίρνετε όπως και οι άλλοι όμοιοι σας εργατοπατέρες χωρίς να ρωτάτε τους εργαζόμενους.  Ένας λόγος ακόμα που συμπεθεριάζετε γιατί μοιάζετε.    

  Υ.Γ 2:  Έχετε δίκιο όμως που γράψαμε για τον γκαουλάιτερ της ΕΣΚ, λάθος μας. Κάπος θέλαμε να γράψουμε. Οι γκαουλάιτερ ήταν αρχηγοί, οι Κάπος ήταν πιστοί υπηρέτες τους που έκαναν την βρώμικη δουλειά.

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …