Η μαύρη βίβλος των εργατοπατέρων!

Η μαύρη βίβλος των εργατοπατέρων!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

   1.  Το 2002 καθαίρεσαν τον εκπρόσωπο της ΑΣΕ Σ.Φασάκη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΤ-ΟΤΕ γιατί δημοσιεύσαμε μυστική λίστα με τα τεράστια πριμ 600 ημετέρων της διοίκησης του ΟΤΕ!

   2.  Το 2003 ο συνάδελφος Π.Μπρόφας της ΑΣΕ έμεινε εκτός προεδρείου στην ΠΕΤ-ΟΤΕ, όταν έβαλε βέτο ή θα μπουν και οι «ακομμάτιστοι» (γιατί τους άφηναν έξω) αλλιώς δεν θα μπει ούτε η ΑΣΕ (πουν ήταν μεγαλύτερη δύναμη από τους ακομμάτιστους).
Τότε όλοι μαζί με 33 ψήφους και 2 αποχές της ΑΣΕ ψήφισαν και έβαλαν τους «ακομμάτιστους» στο προεδρείο αφήνοντας την ΑΣΕ εκτός, παραβιάζοντας κατάφορα την βούληση των ψηφοφόρων και το καταστατικό! Αυτό το πραξικόπημα το δέχτηκε ο ακομμάτιστος.
Από τότε έδειξαν ποιο είναι το συνδικαλιστικό και προσωπικό τους ήθος!

   3.  Το 2009 στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ οι «ακομμάτιστοι» είχαν 5 συνέδρους και ενώ κατέβασαν ψηφοδέλτιο για την ΓΣΕΕ, δεν ψήφισαν ούτε τους εαυτούς τους!!!
Με παζάρι και συναλλαγή μοίρασαν τις ψήφους ανάμεσα στην Αγ. Συνεργασία (ΕΜΑ) και στην ΠΑΣΚΕ!

   4.  Την ίδια περίοδο (2009) στην συγκρότηση του προεδρείου της ΟΜΕ-ΟΤΕ και πάλι ο συνάδελφος Π.Μπρόφας της ΑΣΕ έμεινε εκτός προεδρείου της ΟΜΕ-ΟΤΕ. Είχε ισοψηφήσει η ΑΣΕ και η ΕΣΚ. Το καταστατικό και η συνδικαλιστική δεοντολογία (για την ταξική ηθική ούτε λόγος από τους ψευτοκομουνιστές) επέβαλε ή να γίνει κλήρωση ή να μοιραστούμε τη θητεία. Η ΕΣΚ επέμενε να μπει σε ψηφοφορία (αντικαταστατικά). Με τις ψήφους της ΔΑΚΕ «εκλέχτηκε» ο Σιτζάνης αφήνοντας την ΑΣΕ και πάλι εκτός.

   5.  Την περίοδο 2009-2012 συμμάχησαν το ΕΜΑ με τους «ακομμάτιστους» και κατέβηκαν μαζί στις εκλογές της ΠΕΤ-ΟΤΕ σαν δήθεν «ακομμάτιστοι» με το ναζιστικό σύνθημα «η εργασία μας είναι η ιδεολογία μας»!
Εκείνη την περίοδο με μια επίπλαστη πλειοψηφία που σχημάτισαν με την ΔΑΚΕ (19 στους 35) επεχείρησαν πραξικοπηματικά να καθαιρέσουν τον Θ. Φωλιά της ΑΣΕ από το προεδρείο της ΠΕΤ-ΟΤΕ.
Για να σταματήσουμε αυτό το πραξικόπημα αναγκαστήκαμε να τους στείλουμε εξώδικο και τελικά τον καθαίρεσαν με το έτσι θέλω από την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα δίνοντας του τον Αναπληρωτή Δημοσίων Σχέσεων και τον εξέλεξαν μόνοι τους χωρίς εμείς να συμμετέχουμε στην ψηφοφορία!

   6.  Το 2012 στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ συμμάχησαν και κατέβηκαν μαζί σε κοινό ψηφοδέλτιο η Αγ. Συνεργασία (ΕΜΑ) με ένα κομμάτι της ΠΑΣΚΕ (Ενωτική της ΕΕΤΕ) εξασφαλίζοντας έτσι 2 έδρες στο προεδρείο της ΟΜΕ αφήνοντας και πάλι την ΑΣΕ εκτός.

   7.  Την ίδια περίοδο (2012) στη συγκρότηση του προεδρείου της ΟΜΕ-ΟΤΕ η ΠΑΣΚΕ διεκδίκησε και πήρε τον πρόεδρο της ΟΜΕ-ΟΤΕ (ενώ είχε τους ίδιους συμβούλους με την ΔΑΚΕ από 12) με τη στήριξη και την ψήφο των «ακομμάτιστων».

   8.  Εδώ και δύο 3ετιες, ενώ συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ- ΕΣΚ- Αγ. Συνεργασία (ΕΜΑ) στην διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, η ΑΣΕ και πάλι είναι αποκλεισμένη.

   Όλες αυτές οι παρατάξεις και οι εργατοπατερικές φιγούρες, φωτογραφίζουν η κάθε μια χωριστά και όλοι μαζί, την ανυποληψία, τον εκφυλισμό και το κατάντημα του εργατοπατερισμού.

   Συναδέλφισσες και συνάδελφοι:
   Ξεπεράστε τους, ενεργοποιηθείτε γιατί αυτοί δεν τελείωσαν το έργο τους και την αποστολή τους.  Τις «χειρότερες» προσφορές τους δεν μας τις έχουν σερβίρει ακόμα.

   Κάθε φορά λοιπόν που όλοι μαζί ή κατά μόνας όλοι αυτοί μας βρίζουν, μας κατηγορούν και μας συκοφαντούν, εμείς χαιρόμαστε γιατί σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Θεωρούμε τιμή μας να μας λοιδορούν τέτοιοι εξωνημένοι εργατοπατέρες.

   Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση του εργατικού κινήματος. Για την εργατική χειραφέτηση!

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 08-05-2015

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …