Ανακοίνωση απάντηση στο email της Παπαδοπούλου.

Εργοδοτικά στελέχη και εργατοπατέρες
στενές επαφές τρίτου τύπου!

   Συναδέλφισσες – φοι:
    Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενες ανακοινώσεις, η ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν έχει ουσιαστική νομιμοποίηση να υπογράψει ΣΣΕ πριν από τις εκλογές των σωματείων.

   Ο παχυδερμισμός τους όμως δεν τους επιτρέπει τέτοιες ευαισθησίες.

   Προχώρησαν σε επίσημες διαπραγματεύσεις, κάνουν μυστική διπλωματία και παζάρια χωρίς να ενημερώνουν τους εργαζόμενους.

   Ο ρόλος τους είναι συμπληρωματικός και όχι ανταγωνιστικός ως προς τις εργοδοτικές επιλογές.

   Έχουν υπογράψει γραμμάτια προς τη διοίκηση, θέλουν να μειώσουν κι άλλο τους μισθούς μας και όσα εργασιακά δικαιώματα μας έχουν απομείνει.

   Η κατάπτυστη πρωτοβουλία της Γ. Διευθύντριας Παπαδοπούλου, τα διλλήματα και ο ωμός εκβιασμός προς τους εργαζόμενους αποδεικνύει τη μεθόδευση και συμπαιγνία διοίκησης και εργατοπατέρων.

   Μια στοιχειωδώς σοβαρή συνδικαλιστική ηγεσία μετά απ’ αυτό θα ζητούσε την άμεση απόσυρση της πολυπράγμονος Γενικής Διευθύντριας και θα αποτελούσε Casus belli (αιτία πολέμου) απέναντι στη διοίκηση αν επέμενε να καλύπτει την ίδια και την αντιδεοντολογική συμπεριφορά της.

   Γιατί δεν είναι δυνατόν να συζητάει η διοίκηση με την ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ που εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους και η συγκεκριμένη κυρία να στέλνει email απειλώντας μας και μάλιστα θρασύτατα να μας αποκαλεί συναδέλφους!

   Οι εργατοπατέρες μας όμως με την απάντηση τους δείχνουν ότι δεν θίγονται.

   Ενώ τους φτύνει αυτοί παριστάνουν ότι βρέχει.

    Συνάδελφε-σσα:
    Αν είσαι νοήμων, αξιοπρεπής, νοιώθεις αποστροφή και αηδία όπως εμείς γι’ αυτό το πολιτικό, συνδικαλιστικό και ηθικό κατάντημα των «εκπροσώπων μας» και αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις κάτι, απαντούμε απερίφραστα ΝΑΙ μπορείς!

• Να αρνηθείς να μπεις υποψήφιος στα ψηφοδέλτια τους.

• Να κοιτάξεις ποιοι μπαίνουν υποψήφιοι που δουλεύουν δίπλα σου και να τους πείσεις ή να τους σιχτιρίσεις γιατί είναι συνυπεύθυνοι για όλα αυτά που βιώνουμε.

• Να απαιτήσεις να μην υπογράψουν καμία ΣΣΕ πριν τις εκλογές.

• Να τους μαυρίσεις στις εκλογές στην ΕΕΤΕ, στον ΠΑΣΕ και στην ΠΕΤ-ΟΤΕ.

   Ψηφίζοντας αυτές τις παρατάξεις δεν ψηφίζεις ούτε το κόμμα σου ούτε το φίλο σου τον Γιώργο ή την Μαρία, πυροβολείς τα πόδια σου και ταυτόχρονα παίρνεις στο λαιμό σου όλους τους συναδέλφους.

   Έλεος! Κι αν τυχαίνει να είσαι μαζοχιστής και γουστάρεις εμείς τι σου φταίμε;

   Όσο για την «ευαίσθητη» και «συναδέλφισσα» Παπαδοπούλου που με το email της έχει αναλάβει την προστασία φτωχών και αδυνάτων σας αποκαλύπτουμε τα εξής:

   Όλα αυτά που λέει, οι Κουτ(ρ)ό-Λαμπροι τα «επικοινωνούσαν» με το ράδιο αρβύλα εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, δηλαδή:

   Να αποδεχτούμε και άλλες μειώσεις μισθών στον ΟΤΕ, να πάει ο βασικός μισθός στα 600 ευρώ για να «μεταφέρουν» προσωπικό από την OTEplus στον ΟΤΕ γιατί ξέρουν ότι αν δεν το κάνουν θα πάνε κατηγορούμενοι, γιατί παρανομούν με τις δουλεμπορικές εταιρείες.

   Το email λοιπόν της «συναδέλφισσας» αποδεικνύει ότι είναι συνεταιράκια η νομενκλατούρα του ΟΤΕ και οι εργατοπατέρες.

   Οι Διευθύνοντες ανησυχούν (μη γίνει καμία στραβή με την περιρρέουσα πολιτική κατάσταση) και επείγονται να κλείσουν γρήγορα την ΣΣΕ για να εξασφαλίσουν μέχρι 31 Δεκέμβρη τα τεράστια μπόνους που θα είναι ανάλογα με τις μειώσεις που σκοπεύουν να κάνουν στους δικούς μας μισθούς.

   Πόσα είναι αυτά; Τεράστια ποσά. Αναφέρουμε μόνο ένα στοιχείο.

   Οι ετήσιοι μισθοί όλων των εργαζομένων στην OTEplus είναι 34 εκατ. ευρώ.

   Μόνο τα δωράκια που πήραν φέτος οι Διευθύνοντες σε μετοχές stock options είναι πάνω από 25,7 εκατ. ευρώ!

   Μόνο αυτά αν δίνονταν, οι εργαζόμενοι της OTEplus θα έπαιρναν διπλάσιο μισθό!

   Πήραν μετοχές με 4,5 ευρώ και τις πούλησαν πάνω από 10 ευρώ!

   Επειδή ξέρουμε να κάνουμε και εμείς παρόμοια κολπάκια σαν αυτά της «συναδέλφισσας» που κάνει συνδικαλισμό, και θα το κάνουμε σύντομα, ενημερώνοντας τους μετόχους της D.T στη Γερμανία και αλλού για τα πεπραγμένα και τις αποδοχές της νομενκλατούρας του ΟΤΕ.

   Σήμερα περιοριζόμαστε και δημοσιοποιούμε ένα μόνο στοιχείο που από μόνο του αποδεικνύει την ευαισθησία της «συναδέλφισσας» και των άλλων συνεργατών της απέναντι στους συναδέλφους μας της OTEplus και της E-Value που αμείβονται με 255 και 520 ευρώ το μήνα.

   Και ένα δεύτερο στοιχείο: Στον «κακό» Δημόσιο ΟΤΕ ένας Γ. Διευθυντής είχε αποδοχές 2,5 έως 3 φορές πάνω από τον κατώτερο μισθό και ο πρόεδρος 4 έως 5 φορές.

   Στον ΟΤΕ της D.T οι Γ. Διευθυντές (ευαίσθητοι και μη) παίρνουν 40 φορές μεγαλύτερο μισθό και ο πρόεδρος 100 φορές περισσότερα!

   Αυτά χωρίς τα δωράκια των μετοχών stock options που έχουν ως εξής:

metoxes d

ΑΣΕ

Αθήνα: 07-11-2014

    Υ.Γ: Τι λένε οι παρατάξεις της καθεστωτικής αριστεράς για όλα αυτά;
    Τι λέει η Συριζεύουσα Αγωνιστική Συνεργασία για την επαναφορά του ΟΤΕ στο Δημόσιο;
    Αυτά που λέει το τραγούδι του Χάρρυ Κλυνν: Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι, γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά, αούγκιγκι-γκι αούγκιγκι-γκι, μπάγκαλα γκάουγκα γκα!

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …