Ανακοίνωση – Καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Δικτύου.

ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

 

Προς: ΠΕΤ – ΕΕΤΕ – ΟΜΕ –ΟΤΕ & Διοίκηση.                                  

 

Συνάδελφοι:  Μετά τη συμφωνία εξαγοράς και ντροπής που υπογράφηκε μεταξύ του κ. Βουρλούμη και της ηγεσίας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ορισμένοι διοικούντες με τη συναίνεση της ξεπουλημένης  πλέον ηγεσίας των σωματείων έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Με την καθοδήγησή τους και την ανοχή τους οι εργολάβοι αλωνίζουν πλέον σε όλα τα αντικείμενα του ΟΤΕ δουλεύοντας ακόμη και σε ζωντανό δίκτυο, με αποτέλεσμα η μία παρανομία να  διαδέχεται την άλλη.

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες τον Νοέμβριο και τον Μάρτιο να βάλουν τους εργολάβους στις Νέες  Συνδέσεις και στις Μεταφορές στην Αττική, όπου με μεγάλο αγώνα και κυνηγητό  τους αποτρέψαμε και αναγκαστήκανε να μας δώσουν εξαιρέσιμα και υπερωρίες και βγάλαμε τη δουλειά, όμως κάποιοι φαίνεται πως  έχουν απλήρωτα γραμμάτια με τους εργολάβους και δεν λεν να σταματήσουν.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και έτσι τον Αύγουστο στις 4 – 5 & 6 ο εκτελών χρέη διαμερισματάρχη Κικερής με τη συνδρομή του Συγκροτηματάρχη Κατασκευών κ. Μανιού  τα κατάφεραν και έδωσαν παράνομα στους εργολάβους και έβαλαν νέες συνδέσεις και μεταφορές στο Μαρούσι και στο Ηράκλειο. Παραβιάζοντας και γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια, το Σύνταγμα ,τους νόμους τις εγκυκλίους του ΟΤΕ κλπ.

Εμείς μαζί με τους συνδικαλιστές της ΑΣΕ  και πάλι τους σταματήσαμε αλλά το κρυφτό και το γνωστό παιγνίδι του παπά,  μεταξύ εργαζομένων και εργολάβων πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα.

Απορίας άξιο είναι να γίνονται όλα αυτά και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεως.

  1. Ποιοι ευθύνονται ;  Ευθύνονται μόνο οι δύο συγκεκριμένοι διευθυντές  ή εκτελούσαν άνωθεν εντολή;
  2. Ποιοι έχουν όφελος  δίνοντας αντικείμενα του ΟΤΕ παρανόμως στους εργολάβους;
  3. Πόσο στοίχισε αυτό το γιουρούσι;
  4. Γιατί εφόσον πλεονάζει κ. Βουρλούμη  6.000 προσωπικό όπως λέτε, δεν εκτελούνται οι εργασίες και τα αντικείμενα του ΟΤΕ από τους υπαλλήλους του;
  5. Γιατί στη μεγάλη φωτιά στη Ραφήνα δεν έστειλε η διοίκηση όπως όφειλε ενίσχυση από το «πλεονάζων» προσωπικό ή από εκτός έδρας, αλλά προτίμησε να στείλει και έστειλε όλους τους εργολάβους;   Ακόμη και από την επαρχία έφεραν εργολάβους !!!!!
  6. Δουλεύουν όλοι οι εργολάβοι με συνταξιούχους του ΟΤΕ κάνοντας φοροδιαφυγή ναι ή όχι;
  7. Ποιοι έχουν δώσει τα κλειδιά καφάο στους εργολάβους;  Κλπ. κλπ. ……
  8. Τα σωματεία καφενεία, ΠΕΤ, ΕΕΤΕ, ΟΜΕ, που είναι; με τι ασχολούνται;

Ζητάμε από τη διοίκηση:

  • Να εφαρμόσει επιτέλους τη νομιμότητα.
  • Να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
  • Να επανδρωθούν άμεσα οι τεχνικές περιοχές με νέες  προσλήψεις σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Να εκτελούνται οι εργασίες από τους υπαλλήλους του ΟΤΕ όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Εμείς οι εργαζόμενοι στο δίκτυο δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και θα προστατέψουμε με κάθε τρόπο τη Νομιμότητα  και την δουλειά μας.

Γι’ αυτό: Εάν συνεχίσετε και  εφόσον ο επίσημος  ΟΤΕ  και η ηγεσία των σωματείων δεν  μπορούν να διαφυλάξουν τη Νομιμότητα και το Σύνταγμα της χώρας προστατεύοντας τους πολίτες συνδρομητές και τις περιουσίες τους από τυχόν  υποκλοπές, απόρρητο επικοινωνιών, προσωπικά δεδομένα κλπ.

Από υποχρέωση και αίσθημα ευθύνης εμείς θα ενημερώσουμε τους πολίτες με ανακοίνωση που θα μοιραστεί  πόρτα- πόρτα, χέρι –χέρι, για τα συμβάντα και τις παρανομίες που συντελούνται, για να προστατευθούν μόνοι τους και όπου βλέπουν συνεργείο, είτε είναι  του ΟΤΕ είτε όχι να καλούν την αστυνομία. Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ  πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Συνάδελφοι: Αν θέλετε να έχουμε και αύριο δουλειά θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε όλοι.

Έξω οι εργολάβοι και οι διαπλεκόμενοι μαζί τους!!!

Ή  εμείς Ή οι εργολάβοι!!!

 

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η επιτροπή αγώνα δικτύου

Αθήνα 7-9-2005

Διαβάστε Επίσης

ΑΣΕ-ΟΤΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ CTS 2024

Η περίοδος πριν από την 24η Μαΐου 2024, ημέρα των εκλογών του σωματείου μας (Σωματείο …