Εκλογές ΠΑΣΕ-ΟΤΕ 11-19 Δεκέμβρη 2017. Άκου ανθρωπάκο!

 Άκου, Ανθρωπάκο

(αποσπάσματα από το Άκου Ανθρωπάκο του Βίλχελμ Ράιχ)

…. Σε φωνάζουν Ανθρωπάκο, Κοινό Άνθρωπο.

…. Ενισχύεις τους ισχυρούς με περισσότερη δύναμη. Επιλέγεις για εκπροσώπους ανθρώπους αδύναμους και κακοήθεις. Τελικά διαπιστώνεις πάντα, πολύ αργά, πως σ’ έπιασαν κορόιδο.

…. Στο είπαν ωμά και ειλικρινά : Είσαι κατώτερο και ανεύθυνο ον, και το ίδιο θα είσαι πάντα. Και εσύ τους αποκαλείς  «σωτήρες»  και τους ζητωκραυγάζεις !

…. Ρίξε μια ματιά στον εαυτό σου, ανθρωπάκο. Είναι η μόνη σου ελπίδα!

 

Άκου, Συνάδελφε

(αποσπάσματα από την καθημερινότητα μας)

…. Σε φωνάζουν Συνάδελφο, σε θεωρούνε ψηφοφόρο.

…. Ενισχύεις τους ισχυρούς με περισσότερη δύναμη. Επιλέγεις για συνδικαλιστικούς εκπροσώπους ανθρώπους αλαζονικούς, συμφεροντολόγους, κομματικές μαριονέτες. Τελικά διαπιστώνεις πάντα, πολύ αργά, πως σ’ έπιασαν κορόιδο.

…. Στο είπαν ωμά και ειλικρινά : Είσαι κατώτερος και αφελής γι’ αυτό θα πληρώνουμε τα ‘λειτουργικά μας έξοδα’ με τις συνδρομές σου και τα υπόλοιπα θα τα μετατρέπουμε σε συνδικαλιστικά επιδόματα.

…. Στο είπαν ωμά και ειλικρινά : Είσαι κατώτερος και αφελής γι’ αυτό θα διασφαλίζουμε μόνο τις δικές μας θέσεις και μετακινήσεις, ενώ για σένα θα ισχύει το «όπου έχει ανάγκη ο Όμιλος».

…. Στο είπαν ωμά και ειλικρινά : Είσαι κατώτερος και αφελής γι’ αυτό και θα απαιτήσουμε να πάρεις άυξηση σχεδόν 0%, όσο ακριβώς δηλαδή βρεθήκαμε δίπλα σου την τελευταία 3ετία.

….. Και εσύ  συνάδελφε, τους αποκαλείς  «σωτήρες»  και τους ζητωκραυγάζεις !

…. Ρίξε μια ματιά στον εαυτό σου, συνάδελφε. Ως πότε θα τους αφήνεις να παρασιτούν εις βάρος σου; Ως πότε θα είσαι συνεργός στην τρομοκρατία που υφίστασαι; Ως πότε θα στηρίζεις συνδικαλιστικές ηγεσίες που συναινούν στα ‘θέλω’ της εργοδοσίας και ΟΧΙ στα δικά σου;

…. Ρίξε μια ματιά στον εαυτό σου, συνάδελφε. Είσαι η μόνη σου ελπίδα!

…. ΔΕΝ είσαι Ανθρωπάκος, ΔΕΝ είσαι ο Συνάδελφος με το σημαδεμένο ψηφοδέλτιο, όπως αυτοί πιστεύουν. Έχεις δική σου άποψη, τη γνωρίζεις, μπορείς να την εκφράσεις και να την υποστηρίξεις σθεναρά. Δεν υπάρχουν φοβίες και αναστολές σε διαδικασία μυστικής ψηφοφορίας.

…. Ρίξε μια ματιά στον εαυτό σου, συνάδελφε. Δώσε την απάντησή σου.

Ψήφισε

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΕΩΝ & E-VALUE

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …