Επιστολή του Δ. Μαρμαρινού και Π. Μπρόφα στην ΠΕΤ-ΟΤΕ σχετικά με τους εργολάβους.

Προς Πρόεδρο και Γ.Γραμματέα ΠΕΤ-ΟΤΕ.

Συνάδελφοι,

Με κατάπληξη , οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι από την Δευτέρα 25-10-2004, οι εργολάβοι μας παίρνουν και το τελευταίο έργο που έχει απομείνει στις τεχνικές περιοχές, αναλαμβάνουν  και τις νέες συνδέσεις μεταφορές, κλπ.

(Το υπόλοιπο έργο το παραχώρησε πέρυσι η ΟΜΕ-ΟΤΕ και ΠΕΤ-ΟΤΕ, στην Hellas Com και Temagon!!)

Όσοι από την ΠΕΤ-ΟΤΕ και την ΟΜΕ-ΟΤΕ, αποδέχθηκαν τέτοιες απόψεις του Γεν Δ/ντη Περιφερειών και Περιφερειακού Αττικής για κοινά συνεργεία εργολάβων με μόνιμους εξελίσσοντας το δουλεμπόριο του Οικονόμου-Πολυχρονόπουλου-Μιζικάκη-κλπ, συνεχίζουν συνειδητά το έγκλημα κατά του ΟΤΕ κατά των εργαζόμενων.

  ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να μας πάρει την δουλειά από τα χέρια μας, να βάλει χέρι στην τσέπη μας για να αποδείξουν ορισμένοι ότι περισσεύουμε άρα να απολυθούμε.

ΔΕΝ είναι δυνατόν οι μόνιμοι τεχνικοί Δικτύων να αναλαμβάνουν μόνο τις ευθύνες και τις επιπτώσεις, όσων κάνουν ή δεν κάνουν οι άνθρωποι (αλλοδαποί & ημεδαποί) του εργολάβου.

  • Ζητάμε άμεση σύγκλιση της ΕΕ και του ΔΣ της ΠΕΤ-ΟΤΕ, για να κλιμακώσουμε την αντίδραση μας, στα νέα δουλεμπορικά σχέδια.
  • Θεωρούμε την όποια συμφωνία έγινε στα παρασκήνια, από την ηγεσία της ΠΕΤ-ΟΤΕ χωρίς απόφαση των οργάνων, παράνομη, παράτυπη και κατάπτυστη.
  • Καλούμε όποια δύναμη θέλει να αντιταχθεί στην πράξη να συντονισθεί με τους εργαζόμενους στις τεχνικές περιοχές.
  • Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους στα δίκτυα να μην αποδεχθούν ευθύνες που δεν τους αναλογούν, ποινικές, εργασιακές,  Νόμοι για, το απόρρητο των επικοινωνιών, τα εργατικά ατυχήματα, τον τηλεφωνικό κανονισμό, ΓΚΠ, ποινικές ρήτρες από πελάτη, κλπ
  • Συνάδελφοι ζητάτε έγγραφη εντολή από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας σας, όταν σας εμπλέκουν με εργολάβους.

 

Μαρμαρινός Δημήτρης  ΔΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ

Μπρόφας Παναγιώτης  ΔΣ ΠΕΤ-ΟΤΕ

22-10-2004

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …