Μυστικές διπλωματίες… επεισόδιο δεύτερο!!!

Μυστικές διπλωματίες… επεισόδιο δεύτερο!!!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες:

  Μετά την μυστική διπλωματία που είχε προηγηθεί στα μέσα Μαρτίου και σας έχουμε καταγγείλει, σήμερα ξεπέρασαν και τον εαυτό τους.

  Xθες μας ανακοίνωσαν ότι διαπαραταξιακά θα επισκεφτούμε αύριο Παρασκευή την διοίκηση, να προβάλουμε δήθεν τα αιτήματα μας για την νέα Σ.Σ.Ε.

   Φυσικά δεν είμαστε αφελείς. Καταλαβαίνουμε ότι 3 μέρες πριν τις εκλογές δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση.

   Θα χρησιμοποιούσαν κι’ αυτή την συνάντηση για να αποπροσανατολίσουν και να υποκλέψουν την ψήφο των συναδέλφων ότι δήθεν θα διεκδικήσουν… θα κάνουν… θα ράνουν…

   Παρόλα αυτά, δεχτήκαμε να πάμε και να διατυπώσουμε όπως εμείς ξέρουμε τις διεκδικήσεις  μας.

Πριν όμως πάμε… το μετάνιωσαν!!!  Κι’ αυτοί και τα αφεντικά τους!!

Μας  ανακοίνωσαν λοιπόν ότι θα πάνε μονοί τους και θα  συναντηθούν με 5 άτομα από την διοίκηση. Ο πρόεδρος και γραμματέας του σωματείου στο κτήριο της Παιανίας… και εμείς οι άλλοι να τους ακούμε με τηλεδιάσκεψη από το σπίτι μας!!!

   Τρομοκρατούνται ακόμα με την ιδέα ότι θα ακουστούν οι διεκδικήσεις των συνάδελφων μας που ματώνουμε καθημερινά για να θησαυρίζει το παρασιτικό, εργοδοτικό, κατεστημένο και οι συνεργάτες τους.

   Με πρόφαση λόγω έλλειψης χώρου… ότι στην αίθουσα δεν χωράνε 10 άτομα αλλά 7!!!

   Ψεύτες, υποκριτές και επικίνδυνοι για τον εργασιακό μας μέλλον!!!

Δεν  θα τους κάνουμε την χάρη όμως. Να πάνε μόνοι τους να κάνουν τις μυστικές συμφωνίες και τα σόου τους και από Δευτέρα όλοι οι συνάδελφοι με την ψήφο σας να τους  κάνετε να νιώθουν… σαν τις μωρές  παρθένες!

   Φυσικά αν είχαν τσίπα, όχι μόνο δεν θα μας απέκλειαν εμάς, αλλά θα έπρεπε με  τηλεδιάσκεψη να την παρακολουθήσουν όλα τα μέλη του σωματείου.

   Που όμως τέτοια ευαισθησία από τα εργοδοτικά και συνδικαλιστικά παχύδερμα της εξουσίας!!!

   Συνάδελφοι, συναδέλφισσες:

   Μετά και απ’ αυτό δεν μπορεί να μείνει καμία αμφιβολία για τις μυστικές συμφωνίες που έχουν κάνει και είναι αυτονόητο ότι θα τα δώσουν όλα από ότι μας έχει απομείνει… αρκεί να πάρουν το σωματείο στα χεριά τους!

  Μην τους κάνεις  την χάρη. Μόνο εσύ μπορείς να  χαλάσεις το DEALτης διοίκησης και των εργατοπατέρων!!!

Ψήφισε ΑΣΕ  Συντονίσου μαζί μας!

Όλοι μαζί μπορούμε!

Αθήνα: 01-07-2021

   Υ.Γ: Η συνδικαλιστική πιάτσα βοά ότι εκτός από την μυστική συνάντηση με την διοίκηση σχεδιάζουν να «μαγειρέψουν» τις εκλογές… Φαίνεται είναι τρομοκρατημένοι… Φοβούνται το μαύρισμα στις εκλογές και κάνουν σπασμωδικές ενέργειες… Ούτε σ’ αυτό θα τους κάνουμε την χάρη…

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …