Μυστική διπλωματία της ηγεσίας της ΠΕΤ-ΟΤΕ (C.T.S) με την διοίκηση!

   Μυστική διπλωματία της ηγεσίας της ΠΕΤ-ΟΤΕ (C.T.S) με την διοίκηση!

4 μήνες πριν τη λήξη της σύμβασης και ενώ:

  • ΔΕΝ τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.
  • ΔΕΝ σταμάτησε το Bullying των εργαζόμενων και ιδιαίτερα εκείνο που υποχρεώνει τον τεχνικό να γίνεται και πωλητής!
  • ΔΕΝ εφαρμόζεται η καθολική απαγόρευση πρόσβασης εργολάβου στο ζωντανό δίκτυο με αποτέλεσμα οι εργολάβοι να αλωνίζουν ανεπίβλεπτοι στο ζωντανό δίκτυο και να παίρνουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από το έργο μας.
  • ΔΕΝ έγιναν προσλήψεις για την κάλυψη των αναγκών.

   ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ

   Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, γίνεται «βρόχος» που τους «πνίγει».

   Στο τελευταίο Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ (C.T.S) που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 9 Μαρτίου, βάλαμε επιτακτικά τα παραπάνω προβλήματα που απασχολούν όλους τους τεχνικούς του ΟΤΕ ζητώντας από το προεδρείο να τα βάλει σε ψηφοφορία και να αποφασίσουμε σαν σωματείο να κάνουμε επιτέλους κάποιες συγκεκριμένες  δράσεις.

   Δυστυχώς όμως, το δίδυμο που ηγείται του σωματείου με «κληρονομικό δικαίωμα» όχι μόνο δεν τα έβαλε σε ψηφοφορία αλλά ενώ ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ ότι η διοίκηση δεν μας δέχεται σε συνάντηση για να τεθούν τα παραπάνω προβλήματα, την επόμενη συναντήθηκαν κρυφά ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας με τη διοίκηση χωρίς να ενημερωθούν οι άλλες παρατάξεις και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής!

   Αυτό είναι το νέο δόγμα της ηγεσίας του σωματείου.

   Από την διαφάνεια που υποσχέθηκαν με την αλλαγή του ονόματος και του καταστατικού και την εκπροσώπηση όλων των παρατάξεων στις συναντήσεις με την διοίκηση -κάτι το οποίο γινόταν ήδη με την προηγούμενη ηγεσία του σωματείου-  στις μυστικές συναντήσεις και στην μυστική διπλωματία με την διοίκηση!    

   Συναδέλφισσες – φοι:

   Όπως καταλαβαίνετε και όπως έχουμε καταγγείλει επανειλημμένως, ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

   Η όποια κατευναστική πολιτική τους απέτυχε. Δεν εκφράζουν το αίσθημα των εργαζομένων, τους οποίους «πούλησαν» για να εξασφαλίσουν τις αργομισθίες τους.

   Κατά τ’ άλλα η διοίκηση ανακοίνωσε «τρελά» λεφτά για τους μετόχους: Συνολικό μέρισμα 480 εκατομμύρια €, σχεδόν τριπλάσιο του μισθολογικού κόστους!!!

   Στις εκλογές -όσο και αν τις καθυστερήσουν-  θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

ΑΣΕ

Αθήνα: 16-03-2021

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …