Νέα απόλυση στον ΟΤΕ με το άρθρο 13!!!

Νέα απόλυση στον ΟΤΕ με το άρθρο 13!!!

   Σήμερα, 26 Οκτώβρη 2020, είχαμε μια νέα απόλυση στον όμιλο ΟΤΕ με το άρθρο 13!

   Ο συνάδελφος τεχνικός Γ.Σ με από την Κέρκυρα μετά από 30 χρόνια δουλειάς απολύθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης με το άρθρο 13 (διευθυντικό δικαίωμα) λόγω κακής αξιολόγησης.

   Αυτή η απόλυση είναι η τρίτη μέσα σε δυο μήνες με το άρθρο 13!!!

   Είχε προηγηθεί η απόλυση του συναδέλφου Β.Β  που δούλευε στο κατάστημα στο Μενίδι και η απόλυση της συναδέλφισσας Γ.Κ από την Κεφαλονιά και πάλι με το αξιολόγιο.

    Οι παραπάνω απολύσεις ήρθαν να προστεθούν στις δεκάδες άλλες που είχαμε με το άρθρο 13 και χωρίς το συνδικαλιστικό κίνημα του χώρου να μπορεί να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τους συναδέλφους από τις στοχευόμενες και εκδικητικές απολύσεις της ανάλγητης γερμανικής διοίκησης του 4ου Ράιχ επειδή η ηγεσία του έχει συνθηκολογήσει με την γερμανική διοίκηση.

   Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, ενώ στην Ομοσπονδία μέχρι πρόσφατα είχαμε αποφασίσει να μην παρίσταται κανένας εκπρόσωπος από την Ομοσπονδία στην διαδικασία του άρθρου 13 για να μην νομιμοποιήσει την διαδικασία και κάναμε αρκετές παρεμβάσεις στο Δ.Μέγαρο μπλοκάροντας την διαδικασία….

   Με την νέα ηγεσία της ΟΜΕ που προέκυψε μετά το έκτακτο εκλογικό συνέδριο άλλαξε αυτή η απόφαση και πλέον παρίστανται στην διαδικασία από την  πλευρά της Ομοσπονδίας με απόφαση του προέδρου και γ.γραμματέα 2 εκπρόσωποι των εργαζομένων, (καταθέτοντας όπως λένε… τις ενστάσεις τους), νομιμοποιώντας όμως στο ακέραιο την διαδικασία!!!

   Συναδέλφισσες –φοι:

   Στην πιο κρίσιμη περίοδο που διακυβεύεται το εργασιακό μας μέλλον αντί στην ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος να έχουμε αγωνιστές συνδικαλιστές, έχουμε Νενέκους, δοσίλογους και ταγματασφαλίτες, οι οποίοι συνθηκολόγησαν με την γερμανική διοίκηση και για να σώσουν τα τομάρια τους παραδίδουν αλυσοδεμένους όλους τους εργαζόμενους.

   Όταν σήμερα μ’ αυτή την Ομοσπονδία και τα  σωματεία -που έχουμε τώρα και με παρακαταθήκη δεκάδες αγώνες- δεν μπορεί να προστατευτεί κανένας εργαζόμενος και έχουμε δεκάδες απολύσεις, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα μεταφερθούμε στις θυγατρικές όπου εκεί θα πρέπει να στήσεις απ’ την αρχή σωματεία!!!

   Αν δεν ξεσηκωθείτε και δεν αντιδράσετε έμπρακτα για να μην μεταφερθούμε στα εργασιακά Νταχάου του 4ου Ράιχ της D.T  και μεταφερθούμε, δεν θα υπάρχει επιστροφή από την κόλαση…

   Σας καλούμε λοιπόν για μια ακόμη φορά να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ και να αντιδράσετε..

  • Να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας και να καταθέσετε την «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» όπως κάνατε και με την αγωγή με τα κλιμάκια, δείχνοντας έμπρακτα την αντίθεσή σας στην μεταφορά στις δουλεμπορικές θυγατρικές.
  • Απ’ όλους τους χώρους δουλειάς να μαζευτείτε και να στείλετε κείμενα διαμαρτυρίας με υπογραφές, όπως έκανε με  ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΤΔΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, απαιτώντας από τα σωματεία και την ΟΜΕ-ΟΤΕ να οργανώσουν και να δώσουν την «μητέρα των μαχών» για την αποτροπή των δουλεμπορικών θυγατρικών. 

 Ή θα ξεσηκωθούμε και θα πολεμήσουμε Ή θα μας συντρίψουν!

ΟΧΙ στα εργασιακά Νταχάου του 4ου Ράιχ της D.T

& των συνεργατών της εργατοπατέρων.

­­­­­

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Αθήνα: 26-10-2020

Υ.Γ: Για την ιστορία,  στην σημερινή απόλυση απ’ την πλευρά της Ομοσπονδίας παρέστησαν ο Θ.Θεοδώρου και ο Γ.Παπαμάρκου.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …