Να μην ξαναδεθούμε χειροπόδαρα!

Να μην ξαναδεθούμε χειροπόδαρα!

   Συναδέλφισσα-φε:
   Τα τελευταία 3 χρόνια δεν είχαμε απέναντί μας μόνο τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τους κάθε λογής οικονομικούς νταβαντζήδες του συστήματος και την αδηφάγα εργοδοσία της D.T.

   Βασικό στήριγμα στο κούρεμα των δικαιωμάτων και των μισθών μας αποτέλεσε η δράση των εργατοπατέρων που είχες εκλέξει για να σε προστατέψουν.

   Αν και τους στήριξες, μπήκες άκριτα στα ψηφοδέλτια – σεντόνια των παρατάξεων τους, σήμερα μετά από τόσα που έχουν μεσολαβήσει σε ξανακαλούν να ξαναμπείς στα μνημονιακά τους ψηφοδέλτια, να τους ξαναστηρίξεις για να ολοκληρώσουν…… το έργο τους.

   Όμως τώρα ξέρεις!

   Σε θέλουν συμμέτοχο και απευθύνονται σε σένα:

   • Που κούρεψαν τον μισθό σου και τα δικαιώματά σου μέχρι και το ταμείο νεότητας των παιδιών σου. Για να γιγαντώσουν τα κέρδη της D.T και οι περικοπές σου να γίνουν μπόνους και φαραωνικές αποδοχές για τους διευθυντές και τις ορντινάντσες τους.

   • Που βαθμολογήθηκες σκόπιμα κάτω από τη βάση και βρέθηκες στη χωματερή της OTE-TV αλλάζοντάς σου με το έτσι θέλω ειδικότητα και αντικείμενο.

   • Που δούλευες σε κατάστημα που έκλεισε και αναγκάστηκες να ξεσπιτωθείς.

   • Που βιώνεις τα σπαστά ωράρια στα καταστήματα- ορθάδικα έχοντας τους γκαουλάιτερ – επιθεωρητές να σε εκβιάζουν και να σε απειλούν για να μπορούν αυτοί να σουλατσάρουν και να καλοπληρώνονται από τη δουλειά σου.

   • Που σε μετέφεραν στις αγροτικές φυλακές της D.T στο Κορωπί και ταλαιπωρείσαι όλη μέρα στους δρόμους γιατί η εργοδοσία έκανε deal με τον εθνικό κατασκευαστή.

   • Που δουλεύεις στο Μ.Κ και τώρα το κλείνουν με αβέβαιο το μέλλον και άγνωστο το νέο εργασιακό σου περιβάλλον.

   • Που είσαι στα τεχνικά τμήματα και σου διέλυσαν τον οικογενειακό σου προγραμματισμό με τα ελαστικά ωράρια και που καθημερινά διακινδυνεύεις τη ζωή σου έξω στο δίκτυο ανεβαίνοντας σε στύλους και σε σκάλες γιατί η εργοδοσία παραβιάζοντας την εργατική νομοθεσία σε στέλνει σε μονοπρόσωπα συνεργεία.

   • Που ήσουν στο γκαράζ που έκλεισε και ξαφνικά βρέθηκες στην χωματερή της OTE-TV.

   • Που είσαι στις καλωδιακές, στα Η/Μ, Η/Π, Ρ/Η και τα διαλύουν στέλνοντας όλο το αντικείμενο στους εργολάβους και σου αλλάζουν ειδικότητα χωρίς τη θέλησή σου.

  • Που είσαι για πάνω από 20 χρόνια συμβασιούχος και βαρέθηκες τόσα χρόνια να σου κτυπάνε την πλάτη τάζοντάς σου μονιμοποίηση.

   • Που είσαι στην δουλεμπορική OTEplus χωρίς κανένα δικαίωμα και καλείσαι να επιβιώσεις με μισθούς πείνας περιμένοντας πάνω από 10 χρόνια την ένταξή σου στον ΟΤΕ.

   Εμείς απευθυνόμαστε σε σένα συναδέλφισσα – φε της πρώτης γραμμής που βιώνεις την εντατικοποίηση, τις απειλές και τους εκβιασμούς του κάθε προϊστάμενου- αρβυλοφύλακα και βλέπεις τους εργατοπατέρες που ψήφισες αντί να είναι σύμμαχοι στα προβλήματά σου, να συναλλάσσονται απροκάλυπτα με την γερμανική εργοδοσία και να ανταλλάσουν δικαιώματα και κατακτήσεις για ίδιο όφελος.

   Όλους – ες εσάς σας καλούμε να συμμετέχετε και να ενισχύσετε το μοναδικό ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο των εργαζόμενων αγωνιστών συνδικαλιστών της ΑΣΕ και να αφήσετε πίσω όλους αυτούς που δε δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα της διοίκησης σαν Golden boys, πάνε ταξιδάκια στο εξωτερικό χρηματοδοτούμενα από την διοίκηση και ενισχύουν το εισόδημα τους ενθυλακώνοντας συνδικαλιστικούς μισθούς από τα σωματεία.

Συναδέλφισσα-φε: Στήριξε τα ψηφοδέλτια της ΑΣΕ, συντονίσου μαζί μας.

Για να αντεπιτεθούμε όλοι μαζί, να γυρίσουμε σελίδα
και να ξαναφέρουμε την ελπίδα για μας και τις οικογένειές μας.

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΣΕ

Αθήνα: 05-10-2014

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Για την ΠΕΤ-ΟΤΕ Θ. Φωλιάς VPN: 437433,  για την ΕΕΤΕ Λ. Καστρινάκης VPN: 430018,  για τον ΠΑΣΕ  Α. Τενέντε VPN: 411595.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …