Κάτω τα χέρια απο τις κατακτήσεις μας!

Κάτω τα χέρια από τις κατακτήσεις μας! 

 111111

 Προς:  Την πολύχρωμη και διακομματική (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΑΓ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΚΟΜ – ΕΣΚ) διαπαραταξιακή ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ. 

Μάθαμε ότι σκοπεύετε σήμερα μετά τις μαραθώνιες μυστικές διαπραγματεύσεις σας με τον Τσαμάζ να υπογράψετε ΣΣΕ και να παραχωρήσετε βασικές μας κατακτήσεις.

 Αυτό που επιδιώκουν με τα τελεσίγραφα οι γερμανοί σφετεριστές του ΟΤΕ δεν είναι μόνο η κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.   

Θέλουν κάτι πολύ περισσότερο:

  • Την εθελούσια – με υπογραφή της ΟΜΕ-ΟΤΕ – αποδοχή και συναίνεση στην κατάργηση των δικαιωμάτων μας. 

  Χρειάζονται δηλαδή Νενέκους και Δοσίλογους.   

  • Για να περιφέρουν την υπογραφή της ΟΜΕ-ΟΤΕ και να κομπάζουν ότι οι εργαζόμενοι της πρώτης επιχείρησης, που άρπαξαν για ένα κομμάτι ψωμί από την κατοχική κυβέρνηση, επιδοκιμάζουν τις πρακτικές τους στην Ελλάδα! 
  • Θέλουν να παρουσιάσουν ότι δημιούργησαν την πρώτη «γερμανική ζώνη» και το πρώτο εργασιακό Νταχάου στην Ελλάδα με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων!  

Η συμφωνία αυτή είναι καταστροφικότερη από την προδοτική «εθελουσία» που υπογράψατε το 2005 και τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι συνάδελφοι που σας πίστεψαν και χάνουν τις συντάξεις τους!

 Δεν υπάρχει λοιπόν λογική του μικρότερου κακού ή της ολίγον έγκυος που παπαγαλίζετε στο παρασκήνιο. 

 Μόλις πάρουν την  υπογραφή με τα ίδια προσχήματα (μείωση κερδών κ.λ.π.) θα αρχίσουν με συναίνεση ή όχι και άλλες μειώσεις μισθών, εφεδρείες, απολύσεις κ.λ.π. 

Αυτός ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

   Σας καθιστούμε λοιπόν υπεύθυνους και υπόλογους.

Ούτε δικαιούστε, ούτε νομιμοποιείστε να παραχωρήσετε βασικά μας δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και θυσίες τόσων γενιών. 

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!  

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ 

Αθήνα 21-09-2011 

Υ.Γ:  Το παραμυθάκι ότι θα το ψηφίσουν η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ αλλά οι «αριστεροί» διαφωνούν και καταψηφίζουν δεν πιάνει πια στους εργαζόμενους γιατί δεν έχει δράκο. Αν διαφωνούσαν γιατί δεν αποχωρούσαν και συνέχιζαν να διαπραγματεύονται με τους άλλους τόσους μήνες;                              

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …