2η Ανακοίνωση για τις εκλογές στον ΠΑΣΕ-ΟΤΕ.

Εκλογές ΠΑΣΕ-ΟΤΕ  5-9 Δεκέμβρη.

   Οι εντιμότατοι φίλοι μας και υποψήφιοι (να μας σώσουν) στις εκλογές του ΠΑΣΕ, γνωστοί και μη εξαιρετέοι διευθυντές, προϊστάμενοι και (άεργοι) εργατοπατέρες ξαναχτύπησαν.

   Τύπωσαν σε χιλιάδες τα ψηφοδέλτια – σεντόνια για να τα μοιράζουν (σταυρωμένα) στους υφισταμένους τους και στον συνδυασμό μας έδωσαν μόνο 50!

   Λογικό το βρίσκουμε, σου λέει ψηφοδέλτιο που δεν έχει προϊσταμένους μέσα, που δεν το στηρίζει κανένα κόμμα, που δεν έχει υποψήφιους σωτήρες, δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερα στους συναδέλφους.

   Χαλάει το πρεστίζ της εταιρείας και του (ταξικού) σωματείου μας ΠΑΣΕ-ΟΤΕ βεβαίως.

   Επειδή μάλιστα θεωρούν το σωματείο μας των 4.000 συναδέλφων ιδιοκτησία τους  χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα μέσα του που πληρώνουμε με τις συνδρομές μας για την υπηρεσιακή και κομματική αναπαραγωγή και ανέλιξη τους.

   Επειδή επίσης εσχάτως απέχτησαν καινούργιο Νόου-Χάου από τους καθοδηγητές τους ομόσταβλους του Καρατζαφέρη μας έχουν αποκλείσει και από το περιοδικό!

   Θεωρούν φαίνεται όχι αδικαιολόγητα τις απόψεις μας επικίνδυνες για τον εργοδοτικό και κομματικό συνδικαλισμό που πρεσβεύουν.

   Ή ίσως προσβάλουν την αισθητική τους.

   Έτσι μόνο μπορεί να εξηγηθεί η στάση τους και το ότι πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής είναι ο γραμματέας του Πολιτιστικού Κέντρου Αττικής παρακαλώ.

   Συναδέλφισσες-φοι:

   Αν δεν έχετε το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ- ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ το παίρνετε από την εφορευτική επιτροπή μπαίνετε στο παραβάν σταυρώνετε όποιους νομίζετε ή το ρίχνετε ασταύρωτο.

   Εμείς δεν έχουμε ούτε θέλουμε να έχουμε καμία γραμμή και σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Βασιζόμαστε στην κρίση σας και στη θέλησή σας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τα πράγματα.

   Συνάδελφε-σα:

   Αφυπνίσου και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

      Μην υποθηκεύεις με την ψήφο σου το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

    Στις εκλογές του ΠΑΣΕ στις 5-9 Δεκέμβρη.

   Μαύρισε τον κομματικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό των διευθυντών και των εργατοπατέρων.

   Ψήφισε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο:

ΑΣΕ – ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 

Για να αντισταθούμε όλοι μαζί!

 Για να πάρουν τα όνειρά μας εκδίκηση!

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                                   ΑΣΕ                           Αθήνα: 28-11-2011

 

Υ.Γ 1: Περιμέναμε με την προηγούμενη ανακοίνωσή μας να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι προϊστάμενοι και να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια ή να παραιτηθούν από τη θέση ευθύνης τους.

Κανένας όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε…. φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

 Υ.Γ 2: Προς αξιότιμη ηγεσία της ΠΑΣΚΕ: Όσους πριμοδοτήσετε προϊστάμενους, κυπίτες, αυτή που κάνει τα βουντού κ.λ.π. εξασφαλίστε τους με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια σας.

Σταυροί μετά την καταμέτρηση αποκλείονται, εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τα στραβά μάτια.      

Διαβάστε Επίσης

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

 Από πότε συνάδελφε έχεις να δεις αύξηση στον μισθό σου; Πόσο ακόμα θ’ αντέχεις την …