Δυναμική παρέμβαση στα Χανιά από συνδικαλιστές της ΑΣΕ σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον συνάδελφο Λ.Καστρινάκη

   Μετά από την προκλητική ενέργεια, την στοχευμένη και εκδικητική δίωξη του προέδρου της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων Λάμπρου Καστρινάκη από τον προϊστάμενο των Χανίων Γ. Μαραγκάκη, τον Διαμερισματάρχη Κρήτης Μ. Ζαχαριουδάκη και τον Περιφερειακό Διευθυντή Νοτίου Ελλάδος Π. Προεστάκη και την απροθυμία των εργατοπατέρων να παίξουν τον ρόλο τους, η ΑΣΕ κατέβηκε στα Χανιά και έκανε δυναμική παρέμβαση στην πόλη των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ASE XANIA1

ASE XANIA2

DSC_0229

  

   Ολόκληρη η κοινωνία των Χανίων ξεσηκώθηκε και συμπαραστάθηκε στο συνάδελφο και πρόεδρο της Τ.Δ.Ε Χανίων Λάμπρο Καστρινάκη.

  

   Η εφημερίδα Αγώνας της Κρήτης είχε πρωτοσέλιδο με τίτλο: Καταγγελίες για παρανομίες και διώξεις στον ΟΤΕ Χανίων και υπότιτλο: «χαλάει την μπίζνα των Χανίων».

agonastiskritis

   Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα των Χανίων Zarpanews.gr είχε τίτλο: Τον «έβαλαν στο ψυγείο» γιατί πήγε να τους χαλάσει την μπίζνα.

   Τον ίδιο τίτλο είχε σε νέο δημοσίευμά της και η εφημερίδα Αγώνας της Κρήτης.
2015-07-14 ΑτΚ σελ.13 Τον έβαλαν στο ψυγείο γιατί πήγε να τους χαλάσει την μπιζνα

   Η μεγαλύτερη έντυπη εφημερίδα των Χανίων τα Χανιώτικα Νέα είχε εκτενές άρθρα με ολόκληρη την καταγγελία της Τ.Δ.Ε Χανίων και με την παρέμβαση μας στα Χανιά.

2015-07-10 ΧανιώτικαΝεα σελ.29 Καταγγελία ΤΔΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων

   Βγήκε ψήφισμα από το σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Χανίων και από το Εργατικό Κέντρο Χανίων κατακεραυνώνοντας την διοίκηση για όλα αυτά που κάνει.

Λήψη Εγγράφου (DOC)

2015-07-13 EK N.

   Τα παραπάνω ψηφίσματα δημοσιεύτηκαν σε όλες τις παραπάνω εφημερίδες.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 2

 

   Για το θέμα επίσης έγραψε και η Εφημερίδα των Συντακτών η οποία είχε εκτενές αρθρο με τίτλο: Γερμανικά αντίποινα στον ΟΤΕ Χανίων.

2015-07-14 ΕφΣυν σελ.24 Γερμανικά αντίποινα στον ΟΤΕ Χανίων

   Ταυτόχρονα καλέσαμε την Επιθεώρηση Εργασίας και καταγγείλαμε την διοίκηση του ΟΤΕ για συνδικαλιστική δίωξη.

   Η Επιθεώρηση Εργασίας έβγαλε πόρισμα με το οποίο καλεί άμεσα την διοίκηση -δίνοντας διορία μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου- να τον επαναφέρει στη θέση του και να κάνει κυκλική εναλλαγή σε όλο το προσωπικό διαφορετικά είναι ποινικό αδίκημα.

   Μετά και τα παραπάνω δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι:

   1.  Άμα δεν επανέλθει αμέσως η νομιμότητα, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους, και κατά της διοίκησης και κατά του προϊσταμένου Χανίων.

   2.  Άμα συνεχιστούν αυτές οι προκλήσεις από την πλευρά της διοίκησης, θα αναβαθμίσουμε τις δράσεις μας.

   3.  Σε ότι αφορά τους εργατοπατέρες της ΠΕΤ-ΟΤΕ και ΟΜΕ-ΟΤΕ, θα επανεξετάσουμε τη θέση μας σχετικά με τη διαχρονική διαχείριση των οικονομικών, συνδικαλιστικούς μισθούς, σπατάλες, ληστείες κ.λ.π. τα τελευταία χρόνια.

Εμείς ούτε εκβιαζόμαστε, ούτε τρομοκρατούμαστε!

Δεν θα συνθηκολογήσουμε, θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Υ.Γ: Η παραπάνω ανακοίνωση τυπώθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα και μοιράστηκε στην πόλη των Χανίων.

Διαβάστε Επίσης

ΕΚΛΟΓΕΣ Σ.Ε. CTS – ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Είναι γεγονός πως με ευθύνη της πολυδιαφημισμένης και χρυσοπληρωμένης εταιρίας που διαχειρίστηκε το ηλεκτρονικό κομμάτι …