Θαυμάστε τους!

«Προς το ΔΣ της Εταιρείας μας»

ΘΑΥΜΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ

2-12-2002

Συνάδελφοι

Δεν καταλάβαμε την εμμονή του ΔΣ ΠΣΥΠ-ΟΤΕ, να αποκλείσει από τις εκλογές και στην ουσία να διαγράψει από τον σύλλογο την συναδέλφισσα της ΑΣΕ Κωτσιαντή Μαρία, που σαν μέλος του ΠΣΥΠ την έστειλαν κοινωνικό τουρισμό το καλοκαίρι 2001 και της στέλνουν κανονικά μέχρι σήμερα την εφημερίδα Τηλεπικοινωνιακά Νέα στο σπίτι της. Γιατί; άκουσον άκουσον, στην αίτηση εγγραφής που εγκρίθηκε από το ΔΣ στις 12/2/02, είχε λάθος το ΚΑΜ. Ας είχε τον αρ. ταυτότητας, αρ. βιβλ. ΤΑΠ-ΟΤΕ, διευ/νση κατοικίας, υπηρεσία, τηλέφωνο, κλπ. Μ’ όλα αυτά κάνουν πως δεν την γνωρίζουν και ζητάνε να κάνει νέα αίτηση εγγραφής!

Όλοι αυτοί που όταν είδαν τα μέλη του ΠΣΥΠ-ΟΤΕ, να πέφτουν κάτω από 5.000 έκαναν τα αίσχη εκβιάζοντας, τάζοντας κλπ για να εγγράψουν μέλη από άλλα σωματεία.

Γιατί;  Για να μην πανε στην δουλειά τα 9 από τα 11 μέλη του προεδρείου εάν τα μέλη μειωθούν κάτω από 5.000.Όταν τα μέλη είναι λιγότερα από 5.000 πλήρη συνδικαλιστική απαλλαγή δικαιούνται μόνο 2 μέλη του προεδρείου.

Όλοι αυτοί που έγραψαν μέλος Διευθυντικό στέλεχος που απαρνήθηκε το σωματείο του (ας χρημάτισε και πρόεδρος), σήμερα βάζουν όλα τα προσκόμματα σε μια απλή εργαζόμενη και νέα στην ηλικία, γιατί έκανε το έγκλημα για αυτούς να ενταχθεί στην ΑΣΕ.

Όλοι αυτοί έφθασαν να στείλουν στην συναδέλφισα την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ με αρ. πρωτ 801/5-11-2002, με δικαστικό κλητήρα !!!

Στην απόφαση αυτή γράφουν οι αθεόφοβοι.  « 5. Η μετά παρέλευση 10 περίπου μηνών, επιστολή σας προς το ΔΣ της εταιρείας μας, …..»

Συνάδελφοι μην εκπλήσσεστε «εταιρεία μας» λένε το σωματείο, έτσι το νοιώθουν, έτσι το δουλεύουν και έτσι μας δουλεύουν όλους για να καλοπερνάνε εις βάρος μας.

Οι εργαζόμενοι μαζί με την ΑΣΕ θα διαλύσουν τις εταιρείες και την διακομματική ομερτά, της παρέας του προεδρείου.

Με την ενημέρωση για όλα όσα σας κρύβουν τόσα χρόνια.

Πάντα δίπλα σας στους χώρους δουλειάς.

Κόντρα στον εργοδοτικό συνδικαλισμό, των προϊσταμένων και των διευθυντών.

ΑΣΕ ΠΣΥΠ-ΟΤΕ

 

ΥΓ: Σύντομο  Ιστορικό

17-10-02. Προς ΔΣ. Συνάδελφοι  σας παρακαλώ. Να στείλετε στο Μ/Κ το σωστό αριθμό ΚΑΜ (153064) για την εγγραφή μου στο σύλλογο μας η οποία εγκρίθηκε από το ΔΣ στις 12-2-2002. Σε συνεννόηση που είχα με το Μ/Κ μου είπαν ότι μπορούν να γίνουν οι κρατήσεις αναδρομικά.

30-10-02. Κατάθεση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων των εισφορών για Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.

31-10-02. Προς τον ταμεία ΠΣΥΠ-ΟΤΕ.  ….. ζητώ να πληρώσω σήμερα στο ταμείο του συλλόγου μας τις συνδρομές μου για να είμαι ταμειακός εντάξει.

4-1-02. Προς Εφορευτική Επιτροπή. Συνάδελφοι όπως σας είναι γνωστό η εφορευτική επιτροπή είναι ανεξάρτητο όργανο και κρίνει κάθε υπόθεση της δικαιοδοσίας της σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια, το καταστατικό του σωματείου μας και το νόμο. …………………………………………………………………………………….

Πιστεύουμε όμως ότι εάν υπάρξει νομική γνωμάτευση να είναι κατόπιν ερώτησης της Εφορευτικής Επιτροπής και να περιλαμβάνει ΟΛΑ τα στοιχεία-αποδείξεις που υπάρχουν σ’ αυτήν. Η ΑΣΕ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της κατά του κύρους των εκλογών.

 

Τελικά η εφορευτική επιτροπή δεν έκανε το καθήκον της, Δεν είχε δική της άποψη. Δεν ρώτησε νομικό η ίδια ως όφειλε αφού είχε παραλάβει την αίτηση υποψηφιότητας. Υπέκυψε σε άνωθεν εντολές.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …