Πρόταση ψηφίσματος.

Συνάδελφοι

Στο ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ στις 6/12/01 η “συνδικαλιστική” “ηγεσία” που λεει ότι σας εκπροσωπεί αρνήθηκε να βάλει στο συμβούλιο την παρακάτω πρόταση μας. Καλύπτοντας, τον μέχρι χθες υπεύθυνο συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ. της ΟΜΕ – ΟΤΕ καταδικάζει τις δηλώσεις του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για εξομοίωση της σύνταξης ανδρών και γυναικών στα 65.

Οι 18.000 εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε και θα αγωνιστούμε μαζί με τους άλλους εργαζόμενους για την αποτροπή ενός άλλου ασφαλιστικού που θα προσθέτει νέα βάρη στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων.

Πιστεύουμε τέτοιες δηλώσεις ιδίως όταν προέρχονται απο πρώην συνδικαλιστικά στελέχη όπως ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος πρώην Πρόεδρος ΟΜΕ – ΟΤΕ και η Αννα Καραμάνου πρώην Γεν. Γραμματέας ΟΜΕ – ΟΤΕ, αποτελούν πρόκληση για τους χιλιάδες εργαζόμενους που τους ανέδειξαν.

Το Δ.Σ, της ΟΜΕ – ΟΤΕ αποφασίζει να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στα δυο κυβερνητικά στελέχη και σε περίπτωση εμμονής τους στις δηλώσεις και στην πολιτική αυτή να τους χαρακτηρίσει ΄΄PERSONA NON GRATA ΄΄ για τους εργαζόμενους του ΟΤΕ.

Διαβάστε Επίσης

ΕΚΛΟΓΕΣ Σ.Ε. CTS – ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Είναι γεγονός πως με ευθύνη της πολυδιαφημισμένης και χρυσοπληρωμένης εταιρίας που διαχειρίστηκε το ηλεκτρονικό κομμάτι …