Δεν πάει άλλο!!!

Δεν πάει άλλο!!!

   Συναδέλφισσες-φοι:

   Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως σώσουμε την παρτίδα… αν και ξέραμε από πολύ καιρό ότι το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο!

   Όμως επειδή το αποτέλεσμα των εκλογών είναι νωπό αυτούς ψηφίσατε θεωρήσαμε υποχρέωση μας και προσπαθήσαμε στα Δ.Σ, στην Εκτελεστική Επιτροπή, στην διαπραγματευτική ομάδα και με ανακοινώσεις προς όλα τα μέλη του σωματείου να σας ενημερώνουμε συνεχώς για το τι συμβαίνει και ποιες είναι οι προτάσεις μας. 

   Όμως αυτοί είναι αποφασισμένοι… και αμετανόητοι να μας ξαναπουλήσουν!

   Εμείς πιστεύουμε ότι:

   Όταν προσπαθούν να σε δέσουν με αλυσίδες  διαλέγεις ή τις αλυσίδες ή τον αγώνα!

   Στο έκτακτο Δ.Σ που έγινε το Σάββατο 23 Οκτώβρη, βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για αγώνα, αποχωρήσαμε από την διαπραγματευτική ομάδα.  

   Τώρα η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια των εργαζομένων. Σας καλούμε να πάρετε πρωτοβουλίες με υπογραφές σ’ όλη την Ελλάδα για να γίνουν γενικές συνελεύσεις που θα προσανατολίζουν τον αγώνα μας για την υπογραφή Σ.Σ.Ε όπως ήδη ξεκίνησαν οι συνάδελφοι της Αθήνας.

ΑΣΕ

Αθήνα: 24-10-2021

   Υ.Γ:  Τα πρακτικά της  διαβούλευσης πριν μας πάνε στις θυγατρικές, από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την ΟΜΕ-ΟΤΕ όταν μας πουλήσαν χωρίς να μας ενημερώσουν, υπογράφτηκαν απ’ αυτούς:

  • Δ.ΦΟΥΚΑΣ    ΣΥΝ.ΕΝ.Α    (ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ)
  • Β.ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΚΕ ΟΤΕ     (ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ)
  • Β.ΚΩΣΤΑΡΑΣ  ΑΚΕ ΠΑΣΕ   (ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ)
  • Α.ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΣΚ

Περισσότερα… προσεχώς!!!

Λήψη Εγγράφου (DOCX)

   

  Η τοποθέτηση της ΑΣΕ από τον Λάμπρο Παφλιά στο 4ο έκτακτο Δ.Σ στις 23/10/2021 με θέμα την 2η συνάντηση με την διοίκηση για την Σ.Σ.Ε.

   

  Η τοποθέτηση του Λάμπρου Καστρινάκη στο 4ο έκτακτο Δ.Σ στις 23/10/2021 με θέμα την 2η συνάντηση με την διοίκηση για την Σ.Σ.Ε.

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …