Όταν προσπαθούν να σε δέσουν με αλυσίδες διαλέγεις ή τις αλυσίδες ή τον αγώνα!

Όταν προσπαθούν να σε δέσουν με αλυσίδες διαλέγεις

ή τις αλυσίδες ή τον αγώνα!

   Συναδέλφισσες-φοι:

   Όπως τα είχαμε προβλέψει και αναφέρει στα Δ.Σ και στην Εκτελεστική Επιτροπή, η διοίκηση θα μας σέρνει σε συνεχείς διαπραγματεύσεις που δεν θα τελειώνουν ποτέ, μέχρι να μας αναγκάσει να συναινέσουμε και να συρθούμε σε μια ΣΣΕ που θα τα παραδίδουμε όλα…(ότι μας έχει απομείνει…)

   Έτσι ακριβώς και στην συνάντηση της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου η διοίκηση ήρθε και μας έφερε τελείως απαράδεκτες προτάσεις, με μειώσεις μισθών, νέα εισαγωγικά (9 στον αριθμό) κλιμάκια και 3 κατηγορίες μισθών ανάλογα την θέση εργασίας του κάθε συνάδελφου, καθώς και την δημιουργία προσωπικής διαφοράς σε όλους!

   Όπως καταλαβαίνετε η διοίκηση δεν θέλει εργαζομένους με εργασιακά δικαιώματα αλλά δουλικά ανδράποδα που θα τρέχουν δεξιά και αριστερά θα ιδρώνουν και θα ματώνουν για να φέρνουν τεράστια κέρδη στην εταιρία, τεράστια μπόνους στα στελέχη και ψίχουλα για εμάς και τις οικογένειές μας.

  Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αυτή την ύστατη στιγμή ξανά καλούμε την πλειοψηφία του σωματείου να σταματήσει την ενδοσκόπηση και τις συσκέψεις με τον δικηγόρο και να προχωρήσει σ’ αυτό που ζητάει όλος ο κόσμος:

  • Απόρριψη όλων των απαράδεκτων προτάσεων και του πλαισίου που βάζει η εργοδοσία.
  • Επιμονή στο δικό μας πλαίσιο που εξασφαλίζει τις δίκες μας ανάγκες, τις ανάγκες όλων των εργαζομένων.

…Ο κόμπος έφτασε στο χτένι… είναι κομβική η στιγμή:

   Όταν προσπαθούν να σε δέσουν με αλυσίδες διαλέγεις ή τις αλυσίδες ή τον αγώνα!

Απεργία και αγώνας μέχρι να νικήσουμε!!!

ΑΣΕ

Αθήνα: 19-10-2021

  Αυτό είναι το πλαίσιο που συμφωνήσαμε και δεσμευτήκαμε απέναντι σε όλους τους εργαζομένους  κι’ αυτό πρέπει να επιβάλουμε:

Λήψη Εγγράφου (PDF)

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ;

Και να που η ηγεσία της ΓΣΕΕ άνοιξε για λίγο το μάτι από το λήθαργο …