…Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει, λέει ο λαός!

…Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει, λέει ο λαός!

   Συνάδελφοι, η διοίκηση όπως έχει δείξει στο πρόσφατο παρελθόν με τις ατομικές συμβάσεις, αλλά και από την πρώτη συνάντηση που κάναμε σαν διαπραγματευτική ομάδα, διαφαίνεται ότι ροκανίζει το χρόνο κωλυσιεργώντας προκειμένου να μας οδηγήσει εκβιαστικά στην υπογραφή συμβάσεων που βρίσκονται στις «άλλες σελίδες…» της εργοδοσίας.

   Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Εκτελεστική Επιτροπή του Σωματείου κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι … οι καιροί «ου μενετοί» γι’ αυτό προτείναμε:

  • Την Δευτέρα 18/10 που θα γίνει η συνάντηση με τη διοίκηση να κάνουμε τρίωρη στάση εργασίας στην Αθήνα και να κατευθυνθούμε με τα υπηρεσιακά μας αυτοκίνητα (όπως έπραξαν οι εργαζόμενοι της efood με τα δίκυκλά τους) έξω από το διοικητικό μέγαρο την ώρα της συνάντησης.
  • Επαναλάβαμε αυτό που είχαμε προτείνει και τις άλλες φορές ότι έστω και τώρα πρέπει να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.
  • Αν οι προτάσεις της διοίκησης που θα δοθούν στη συνάντηση της Δευτέρας δεν προσεγγίζουν το διεκδικητικό μας πλαίσιο για την Σ.Σ.Ε. να συνεχίσουμε με απεργίες, καταλήψεις σε χώρους δουλειάς από την επόμενη μέρα κιόλας μέχρι να νικήσουμε!

   Η Εκτελεστική δεν έλαβε κι’ αυτή τη φορά υπόψη της τις προειδοποιήσεις και τις προτάσεις μας!

ΑΣΕ

Αθήνα: 13-10-2021

   Υ.Γ: Αυτά συμβαίνουν και εμείς σαν ΑΣΕ κάνουμε ότι μπορούμε αλλά φοβόμαστε ότι το παιχνίδι… είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο! Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε!

Εσείς όσοι μπήκατε στα ψηφοδέλτιά τους και ειδικά όσοι είσαστε στο ψηφοδέλτιο-σεντόνι της Ενιαίας Δύναμης που είχε μήκος 1 μέτρο και 10 εκατοστά για να σας χωρέσει, κάντε ότι μπορείτε γιατί σε λίγες μέρες θα βρεθούμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι … και δεμένοι!

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …