Απάντηση στην ΠΑΣΚΕ.

  «Να  προχωρήσουμε σε καταλήψεις  βασικών κτιρίων του ΟΤΕ»

     Συνάδελφε – Συναδέλφισα

Η κρισιμότητα των περιστάσεων δεν μας επιτρέπει να πούμε όσα ξέρουμε, όμως η προκλητική ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

   1.  Ο απολογισμός δράσης του προεδρείου της ΟΜΕ-ΟΤΕ καταψηφίστηκε από 74 σύνεδρους, η ΠΑΣΚΕ έχει στο συνέδριο αυτό 76 σύνεδρους. Η αριθμητική της 2ας δημοτικού λέει ότι το 76 είναι μεγαλύτερο από το 74, γι΄ αυτό η ηγεσία της ΠΑΣΚΕ μην ψάχνει αλλού για εχθρούς και υπεύθυνους.

   2.  Η ΑΣΕ ήταν και θα είναι πάντοτε μπροστά στον αγώνα, στις ενημερώσεις και στις περιφρουρήσεις. Την πέμπτη φάλαγγα η ΠΑΣΚΕ να την ψάξει πρώτα στις γραμμές της και στην τακτική της.

   3.  Αυτό όμως που γνωρίζουμε όλοι οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα είναι ότι:

Εάν ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ την κατάπτυστη σύμβαση για την εθελουσία που άλλαξε τις εργασιακές σχέσεις και κατάργησε την μονιμότητα,                                   ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.

    4.  Τα παζάρια της ΠΑΣΚΕ, για αποχή των «ΑΚΟΜ» και ΣΥΝ, νοθεύουν την βούληση των εργαζομένων και αφήνουν γραμμάτια για εξόφληση.  

   5.  Το οργανωτικό θέμα του ΣΚ που έβαλε η ΔΑΚΕ, πετάει την μπάλα έξω από το γήπεδο του αγώνα, και όποιος ασχολείται μ’ αυτό αποπροσανατολίζει και ταυτίζεται για άλλη μια φορά με τη ΔΑΚΕ.

   6.  Τα περίεργα εκλογικά συστήματα των διαφόρων αρρωστημένων εγκεφάλων του ΣΥΝ & «ΑΚΟΜ» δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία του εργατικού κινήματος και μας γυρίζουν πίσω στις πιο μαύρες μέρες των Μακρηθεοδωρήδων και των Καρακίτσων.

Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,  να υλοποιήσουμε το ψήφισμα του συνεδρίου:

«Να  προχωρήσουμε  σε  καταλήψεις  βασικών  κτιρίων  του  ΟΤΕ,

που να τα μετατρέψουμε σε κέντρα αντίστασης και αγωνιστικών  συγκεντρώσεων όλων των πολιτών που θέλουν να μας συμπαρασταθούν.»

Αυτό  πρέπει  να  γίνει  τώρα,  σήμερα, όχι  όταν  κατατεθεί  το νομοσχέδιο.

Καλούμε την ΠΑΣΚΕ, να συγκαλέσει άμεσα την ΕΕ, ΟΜΕ και ΠΕΤ-ΟΤΕ, για να ξεκινήσουμε. Ελπίζουμε την ύστατη αυτή στιγμή να συναισθανθούν μερικοί τις τεράστιες ευθύνες και το χρέος τους.

«ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»

   ΕΜΕΙΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ.

Ο  αγώνας  συνεχίζεται

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

26-5-2008

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …