ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Στην Γερμανία έκλεισαν όλα τα καταστήματα της Deutsche Telekom από τις 18 Μαρτίου. Στην «αποικία» παραμένουν ανοιχτά!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

   Στην Γερμανία για να προστατέψουν τους εργαζόμενους, τους πελάτες και την δημόσια υγεία, αποφάσισαν και έκλεισαν όλα τα καταστήματα της D.T από τις 18 Μάρτη!!!

   Στην “αποικία”.. -παρά την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας- παραμένουν με τις πλάτες της δεξιάς κυβέρνησης ανοιχτά!!! αδιαφορώντας για την υγεία των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου.

   Πάνω απ’ όλα τα κέρδη της εταιρείας, τα πριμ και τα μπόνους των χρυσοκάνθαρων στελεχών, που για μια ακόμη φορά ανερυθρίαστα μπροστά στα δικά τους πριμ και μπόνους θυσιάζουν εργαζόμενους και πελάτες!

   Έχουμε πει κατά καιρούς -με τα αλλεπάλληλα εργατικά ατυχήματα- ότι αυτή δεν είναι διοίκηση αλλά εγκληματική οργάνωση και καθημερινά μας δικαιώνουν.

ΑΣΕ 

Αθήνα: 23-03-2020

Σας παραθέτουμε μεταφρασμένη την επίσημη ανακοίνωση της Deutsche Telekom όπως είναι αναρτημένη στην  ιστοσελίδα της εταιρείας, https://www.telekom.com.

Corona: Τα καταστήματα της Telekom έκλεισαν προσωρινά.

Η Deutsche Telekom κλείνει τα καταστήματά της στη Γερμανία. Αυτό ισχύει από τις 18 Μαρτίου έως την επόμενη ειδοποίηση. Η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τους πελάτες της στις ανοικτές γραμμές επικοινωνίας, σε απευθείας σύνδεση και σε κοινωνικά μέσα. Η υγεία είναι πρωταρχικής σημασίας. 

Υπογραφή πληροφοριών για πελάτες στα καταστήματα της Telekom.

Υπογραφή πληροφοριών για πελάτες στα καταστήματα της Telekom.

Ενόψει της κρίσης Corona, η Deutsche Telekom διέκοψε τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση στα 500 περίπου καταστήματα της, στις 18 Μαρτίου. Αυτό επηρεάζει και τις περίπου 200 εταιρείες-εταίρους στη Γερμανία. Η Telekom συνεργάζεται με τις αρχές για να βρει μια λύση στο εγγύς μέλλον για να ανοίξει εκ νέου ορισμένα καταστήματα ως βασική υπηρεσία για τον πληθυσμό.

Με την απόφαση, η Telekom εκπληρώνει το καθήκον της φροντίδας των εργαζομένων και των πελατών της σε όλη τη Γερμανία. Η έμφαση δίνεται στην υγεία των πελατών και των εργαζομένων και στη βούληση να περιοριστεί ο ιός corona. Η εταιρεία ακολουθεί επίσης τη σύσταση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για λιανική πώληση. Δεν έχουν όλα αυτά τα ομοσπονδιακά κράτη. Για τους πελάτες των καταστημάτων της Telekom, ισχύουν παντού τα εξής: οι νέες παραγγελίες και οι αναφορές σφαλμάτων που υποβάλλονται στο κατάστημα επεξεργάζονται απρόσκοπτα. 

Η Γερμανία δεν είναι η μόνη χώρα στην οποία η Telekom κλείνει προσωρινά τα καταστήματά της. Επηρεάζει όλα τα καταστήματά τους στις Κάτω Χώρες και το 80% στις Ηνωμένες Πολιτείες.  

 

Διαβάστε Επίσης

ΑΥΡΙΟ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Αύριο απεργούμε για εμάς, για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας. Αύριο βγαίνουμε ξανά στους …